Νις - Καέν 2-2

Gazzetta team
Νις - Καέν 2-2

bet365

Η Νις είχε βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο, όμως με γκολ των Μπαλοτέλι (71’) και Δώνη (77’) κατάφερε να αποφύγει την ήττα από την Καέν (2-2).

Η Νις μπορεί να έχασε πολύτιμους βαθμούς στη μάχη για τον τίτλο, όμως τουλάχιστον έδειξε χαρακτήρα. Οι νισουά βρέθηκαν να χάνουν από την Καέν με 2-0, όμως στο τέλος επέστρεψαν, για να πάρουν τον βαθμό (2-2). Το ματς ήταν ισορροπημένο στο πρώτο μέρος, με τους καενέ να φτάνουν στο γκολ στο 36’ με ωραία κεφαλιά του Σαντίνι.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης, μάλιστα, το σοκ έγινε ακόμη μεγαλύτερο για τους γηπεδούχους, καθώς αυτή τη φορά ο Κροάτης έδωσε την ασίστ και ο Καραμό έκανε το 0-2! Οι παίκτες του Φαβρ βγήκαν αμέσως στην επίθεση, έχασαν σημαντικές ευκαιρίες και κατάφεραν να ξαναμπούν στο ματς στο 71’, όταν έπειτα από λάθος του Βερκούτρ, ο Ντάντε έστρωσε με το κεφάλι στον Μπαλοτέλι και ο Ιταλός έκανε εύκολα το 1-2. Οι νισουά συνέχισαν να πιέζουν και στο 77’ ο Τάσος Δώνης, που είχε μπει στο ματς στο 63’, έκανε το 2-2! Παρά την προσπάθεια των γηπεδούχων μέχρι το τέλος, όμως, η ανατροπή δεν ήρθε ποτέ.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα