Δύναμη η Κύπρος

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Δύναμη η Κύπρος

bet365

Ο γερο-Γιοβάισα ξύπνησε την κυρά του από τις φωνές στο έπος της Μπαρτσελόνα, όμως στρέφει ξανά το ενδιαφέρον του στο στοιχηματικό κομμάτι. Θαύμασε το κατόρθωμα του ΑΠΟΕΛ απέναντι στους Βάσκους και τσέκαρε καλά προτού επιλέξει ν' ασχοληθεί με τους Κύπριους.

Καλησπέρα καλοί μου φίλοι!

Πολύ θα ήθελα να ευλογήσω τα γένια μου για το χθεσινό Over 1,5 goal στο ημίχρονο του Μπαρτσελόνα – Παρί και για το G-G που χάρισε ο Καβάνι, αλλά κάτι τέτοιες στιγμές, ας βάλουμε το ποδόσφαιρο πάνω απ' όλα!

Ομολογώ ότι έπειτα από αρκετά χρόνια παρακολούθησα παιχνίδι ανεβάζοντας παλμούς στο φινάλε κι ας μην υποστηρίζω καμία από τις δύο ομάδες. Αλλά όταν αντικρίζεις να γράφεται ιστορία, δεν μπορείς να μείνεις αμέτοχος. Και ναι, ήθελα να το πετύχει η Μπαρτσελόνα και μπράβο μου και καμάρι μου.

Πάμε στα δικά μας τώρα...

Ο ΑΠΟΕΛ έδειξε και απέναντι στη Μπιλμπάο πως... ακονίζει τα δόντια του στα ευρωπαϊκά παιχνίδια και ειδικά στα εντός έδρας, όπου φέτος μετράει μονάχα νίκες όποτε έχει φιλοξενήσει αντίπαλο στο Γιουρόπα Λιγκ! Αστάνα, Γιούνγκ Μπόις, Ολυμπιακός και τελευταία η Μπιλμπάο, όλες έφυγαν ηττημένες από το «ΓΣΠ» και η επιλογή για τη νίκη του ΑΠΟΕΛ με draw no bet, βρίσκεται στο 1,87. Λαμβάνοντας υπόψιν πως σε όλα τα παιχνίδια μπροστά στο κοινό της η κυπριακή ομάδα πάντοτε... κρατάει γκολ για το δεύτερο ημίχρονο, το ενδεχόμενο να επαληθευτεί αυτό το σενάριο και απόψε, με τον ΑΠΟΕΛ να σκοράρει πρώτος στο δεύτερο 45λεπτο, πληρώνει σε απόδοση 2,80.

Η Κοπεγχάγη υποδέχεται τον Άγιαξ στη Δανία και στα τελευταία τρία εντός έδρας ευρωπαϊκά της παιχνίδια έχει μείνει δίχως σκορ κόντρα σε Λέστερ, Πόρτο και Λουντογκόρετς. Ο «Αίαντας» έχει πάρει νίκες μονάχα απέναντι στον ΠΑΟΚ (προκριματικά) και Παναθηναϊκό (όμιλο Τσάμπιονς Λιγκ) μακριά από το Άμστερνταμ, με την μεταξύ τους ισοπαλία απόψε να εντοπίζεται στο 3,10. Πέντε Under στα τελευταία έξι ματς μετρούν οι γηπεδούχοι στις δύο διοργανώσεις της UEFA για φέτος και η απόδοση για να σκοράρει μονάχα η μια από τις δύο βρίσκεται στο 1,72.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα