«To έπος και το... φιάσκο του αιώνα»!

Gazzetta team
«To έπος και το... φιάσκο του αιώνα»!

bet365

Ο ισπανικός Τύπος αποθεώνει την ανατροπή του αιώνα και ο γαλλικός... χλευάζει την Παρί Σεν Ζερμέν!

Lequipe: Η Παρί ταπεινώθηκε από τη Μπαρτσελόνα και αποκλείστηκε. Παρά το κατόρθωμα του Παρισιού, η Παρί βυθίστηκε στη Βαρκελώνη, διασύρθηκε με 6-1 κι έμεινε εκτός!

Leparisien: To ναυάγιο των Παριζιάνων. Οι παίκτες της Παρί ταπεινώθηκαν στη Βαρκελώνη (6-1) και έμειναν εκτός. Εκτός από τον Καβάνι, ολοι οι άλλοι ήταν εκτός αγώνα.

RMC: Παρί - Μπαρτσελόνα: Το απίθανο ναυάγιο των Παριζιάνων. Μετά από έναν απίστευτο αγώνα, η Μπαρτσελόνα έχει σφράγισε το εισιτήριό για τα προημιτελικά του Champions League πετυχαίνοντας τρία γκολ στα τελευταία λεπτά. Τρελό.

Sport.fr: Η Παρί έγραψε ιστορία! Αυτό που συνέβη είναι ανήκουστο στην ιστορία των Ευρωπαϊκών Κυπέλλων! Η νικήτρια του Παρισιού διαλύθηκε στο Καμπ Νου. Η Παρί υπέστη το μεγαλύτερο φιάσκο στην ιστορία του γαλλικού ποδοσφαίρου.

«Αποθεωτικό! Η Μπάρτσα το γύρισε και είναι στα προημιτελικά», γράφει με μεγάλα γράμματα και πολλά θαυμαστικά η Sport, προσθέτοντας: «Ο Νεϊμάρ ήταν ο ήρωας της μαγικής βραδιάς που έλαβε χώρα στο Καμπ Νόου, κερδίζοντας ένα πέναλτι, βάζοντας δύο γκολ και βγάζοντας την ασίστ στον Σέρχι Ρομπέρτο στο 95' για το τελικό 6-1». «Η Μπάρτσα υπέγραψε το πιο θαυμαστό της επίτευγμα. Ένα γκολ του Σέρχι Ρομπέρτο στη ρεβάνς σφράγισε το 6-1 του τελικού θαύματος απέναντι σε μια επίδειξη φιλοδοξίας της Μπάρτσα», τονίζει η έτερη Καταλανική El Mundo Deportivo.


«Ανατροπή που έγραψε ιστορία. Η Μπαρτσελόνα το γύρισε με ένα ιστορικό 6-1 απένατι στην Παρί, με ένα γκολ του Σέρχι Ρομπέρτο στο 95'», γράφει η Μarca, που αν και μαδριλένικη έβγαλε το καπέλο στους Καταλανούς και μέσω twitter, γράφοντας χαρακτηριστικά πως «τα θαύματα υπάρχουν» και «η μεγαλύτερη ανατροπή της ιστορίας του ποδοσφαίρου». «Η Μπάρτσα μπήκε στην ιστορία», προσθέτει από την πλευρά της η As.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα