Διάλλειμα, τέλος! Επιστροφή στη δουλειά…
Ρεπό ήταν και πέρασε… Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, το χάρηκαν, ξεκουράστηκαν, γέμισαν τις μπαταρίες τους, αλλά από το απόγευμα της Τετάρτης (08/03) επέστρεψαν στις προπονήσεις και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.
Μοναδικό πρόβλημα για τον Βλάνταν Ίβιτς είναι αυτό του Στέλιου Μαλεζά, η αλλαγή του οποίου ήταν αναγκαστική στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Έλληνας αμυντικός του «Δικεφάλου» υπέστη τράβηγμα στον αριστερό τετρακέφαλο και από την Κυριακή το βράδυ ακολουθεί ειδική θεραπεία. Αυτό συνεχίστηκε και σήμερα, με πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ενώ στην προπόνηση της Πέμπτης (09.03) θα δοκιμάσει να επανενταχθεί μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.
Ο Σέρβος τεχνικός και οι συνεργάτες του επέλεξαν να δουλέψουν στην τακτική και στον τομέα της οργανωμένης ανάπτυξης από τη γραμμή της άμυνας μέσα από μια σειρά ασκήσεων για την κυκλοφορία της μπάλας.
Την Πέμπτη (09.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 12:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
