Τρίκαλα - Κισσαμικός 3-1

Νίκος Μαρούδας
Τρίκαλα - Κισσαμικός 3-1

bet365

Με τον Νίκο Κουσκουνά να πετυχαίνει το... παρθενικό του χατ - τρικ, τα Τρίκαλα επικράτησαν άνετα 3-1 του Κισσαμικού σε εξ αναβολής αναμέτρηση της Football League.

Εύκολο απόγευμα για τα Τρίκαλα, τα οποία επικράτησαν του Κισσαμικού με 3-1, έχοντας τον Νίκο Κουσκουνά σε τρελά κέφια... Ο επιθετικός των Τρικάλων, σημείωσε τρία τέρματα και ουσιαστικά πήρε την ομάδα του από το χεράκι οδηγώντας την σε μια σημαντική νίκη με το πρώτο χατ - τρικ της καριέρας του. Μάλιστα, με τα τρία αυτά τέρματα πέρασε μόνος πρώτος στη λίστα των σκόρερ, ενώ μπήκε στην κορυφαία δεκάδα των σκόρερ του ΑΟΤ σε επίπεδο Football League.

Ο Έλληνας επιθετικός, άνοιξε το σκορ μόλις στο 12', όταν έκανε προβολή μετά από σέντρα του Γκόλια διαμορφώνοντας το 1-0. Η απάντηση των Κρητικών ήταν σχετικά άμεση και με την συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, έφτασαν στην ισοφάριση. Από λάθος του Αποστολίδη, ο Μίλιτς έκλεψε και πλάσαρε εύστοχα για το 1-1. Τελικά η ισοφάριση αυτή κράτησε για δέκα λεπτά, καθώς στο 40', οι Τρικαλινοί βρήκαν και πάλι τρόπο να πάρουν το προβάδισμα, όταν ο Κουσκουνάς με διπλή προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γκόλια για το 2-1.

Κάπως έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τα Τρίκαλα μπροστά στο σκορ. Ο Νίκος Κουσκουνάς, είχε και τρίτο τέρμα όμως στο... τσεπάκι του! Στο 55', βρέθηκε απέναντι στον Πολίτη, τον πέρασε και με άνεση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κισσαμικού για το 3-1. Κάπου εκεί τα πάντα τελείωσαν, με τον «Κούσκου» να φτάνει κοντά και σε τέταρτο γκολ, αλλά η κεφαλιά του στο 88' έφυγε άουτ. Το 3-1 έμεινε μέχρι τέλους και τα Τρίκαλα πήραν τρεις σημαντικούς βαθμούς στην προσπάθειά τους να παραμείνουν κοντά στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Οι συνθέσεις:

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Περικλής Αμανατίδης): Αποστολίδης, Λαμπάκης, Γκόλιας, Λεάντρο, Βέρτζος, Μουμίν, Ριζογιάννης, Μπαϊκαρά (81' Αρναρέλλης), Ρομπέρ (85' Νταμαού), Μπαλμπόα (65' Στεφάνοβιτς), Κουσκουνάς.

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Πολίτης, Κουρέλλας, Τσοντάκης, Γιαλούσης, Μπουγαΐδης, Ψιάνος, Γκούμας, Τιάγκο Σίλβα (68' Νικόλτσης), Ν' Γκουέμ (73' Μαρτίνεθ), Μάντζης (79' Θέος), Μίλιτς.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα