Αλαβές - Σεβίλλη 1-1

Gazzetta team
Αλαβές - Σεβίλλη 1-1

bet365

Η Αλαβές έβαλε τέλος στο νικηφόρο σερί της Σεβίλλης, που είχε φτάσει στα τέσσερα ματς. Τυχεροί οι Σεβιγιάνοι που πήραν τον βαθμό (1-1).

Η Σεβίλλη μετρούσε τέσσερις συνεχόμενες νίκες, όμως δυσκολεύτηκε πάρα πολύ απέναντι στην Αλαβές, που έχασε μεγάλες ευκαιρίες στην επανάληψη, και στο τέλος έμεινε και ικανοποιημένη με τον βαθμό στη Βιτόρια.

Το ματς ήταν ανοιχτό από το ξεκίνημα, με τις φάσεις στο πρώτο ημίχρονο να είναι λίγες. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Μπεν Γιεντέρ στο 23’, έχασαν την καλύτερη ευκαιρία στη συνέχεια με τον Ιμπόρα στο 40’ και έδειχναν να έχουν τον έλεγχο. Στην επανάληψη, όμως, οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι, πίεσαν και έχασαν μεγάλες ευκαιρίες. Τορκέρο (54’, 62’) και Καμαράσα (55’) δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Ρίκο, όμως στο 75’ ο Κατάι, που είχε περάσει ως αλλαγή στο 65’ έφερε το ματς στα ίσα, κάτι που άξιζε η Αλαβές.

Οι παίκτες του Πελεγκρίνο, μάλιστα, δεν σταμάτησαν εκεί και πίεσαν για την ανατροπή, χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες με τους Κατάι (85’) και Ντέιβεροσν (87’). Χαρακτηριστικό της πίεσης που δέχθηκε η Σεβίλλη είναι ότι η καλύτερή στιγμή ήρθε στις καθυστερήσεις με το πλασέ του Γιόβετιτς εκτός περιοχής.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα