Μονακό - Ναντ 4-0

Gazzetta team
Μονακό - Ναντ 4-0

bet365

Η Μονακό είχε σε μεγάλη μέρα τους Μπαπέ και Μπερνάρντο Σίλβα και διέλυσε με 4-0 τη Ναντ, για να διατηρηθεί μόνη στην κορυφή.

Μεσοβδόμαδα η Μονακό είχε πετύχει τέσσερα γκολ επί της Μαρσέιγ στο Κύπελλο (4-3 στην παράταση) και είπε να μην κατεβάσει την επιθετική της παραγωγή. Οι Μονεγάσκοι υποδέχθηκαν τη Ναντ και μπορεί να έπαιξαν χωρίς τον Φαλκάο, όμως με τους Μπαπέ και Μπερνάρντο Σίλβα να κάνουν πράγματα και θαύματα, διέλυσαν τα καναρίνια με 4-0, για να παραμείνουν στο +3 στην κορυφή.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους. Μόλις στο 4’ ο Σίλβα άδειασε τη μισή άμυνα της Ναντ, έκανε το σουτ και έπειτα από δύο κόντρες, η μπάλα κατέληξε στον Μπαπέ, που με πλασέ στην κίνηση έκανε το 1-0. Η συνέχεια αποδείχθηκε ένας μονόλογος των γηπεδούχων, που έφτασαν στο 2-0 στο 43’ με τον Ζερμέν και πήγαν στα αποδυτήρια, πετυχαίνοντας και τρίτο γκολ στο 1’ των καθυστερήσεων, όταν ο Μπαπέ σκόραρε έπειτα από υπέροχη προσπάθεια και σέντρα του Σίλβα!

Ο νεαρός επιθετικός, μάλιστα, έγινε ο νεότερος με 10 γκολ σε μία σεζόν στην Ligue 1 εδώ και 30 χρόνια! Ο Μπαπέ, μάλιστα, θα μπορούσε να είχε κάνει χατ τρικ, αλλά ο Φαμπίνιο δεν τον άφησε να εκτελέσει το πέναλτι στο 59’, με το οποίο ο Βραζιλιάνος έκανε το 4-0, ενώ ο Ντιπέ του είπε «όχι» στο τετ α τετ στη συνέχεια. Οι φιλοξενούμενοι είχαν 2-3 καλές ευκαιρίες, όμως μέχρι εκεί. Ο Ζαρντίμ ξεκούρασε τα δύο μεγάλα του αστέρια, με το 4-0 να μένει μέχρι το τέλος.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα