Αμβούργο - Χέρτα 1-0

Gazzetta team
Αμβούργο - Χέρτα 1-0

bet365

Το Αμβούργο ξεπέρασε το σοκ της συντριβής από την Μπάγερν και κέρδισε με 1-0 την Χέρτα, για να ξεφύγει από τις δύο τελευταίες θέσεις.

Το Αμβούργο αναπνέει και πάλι. Οι παίκτες του Γκίζντολ ξεπέρασαν τη συντριβή από την Μπάγερν και με παθιασμένη εμφάνιση κέρδισαν με 1-0 την Χέρτα, για να πιάσουν τη Βόλφσμπουργκ στη 15η θέση και να ξεφύγουν από τις δύο τελευταίες θέσεις, που οδηγούν απευθείας στη δεύτερη κατηγορία.

Οι ομάδες ξεκίνησαν προσεκτικά, με την πρώτη σημαντική ευκαιρία να χάνεται στο 15’, όταν το μακρινό δυνατό σουτ του Πλάτενχαρτ πέρασε λίγο άουτ. Οι γηπεδούχοι ήταν πιο επιθετικοί στη συνέχεια, όμως απειλούσαν μόνο από στημένα, με εξαίρεση την μεγάλη ευκαιρία του Μίλερ, που δεν κατάφερε να νικήσει τον Γιάρσταϊν στο τετ α τετ. Η εικόνα δεν άλλαξε στην επανάληψη, με τους Δεινόσαυρους να προσπαθούν πιο πολύ και να δικαιώνονται στο 77’. Ο Γουντ έκλεψε την μπάλα από τον Πλάτενχαρτ, άφησε στον Χαντ και εκείνος έδωσε την ασίστ στον Έκνταλ, που με πλασέ στην κίνηση πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα