Ο ΠΑΟΚ σε «ακτίνες»!

Gazzetta team
Ο ΠΑΟΚ σε «ακτίνες»!

bet365

Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ για όσα έκαναν ή δεν έκαναν στο νικηφόρο για τον Δικέφαλο ντέρμπι της Τούμπας κόντρα στον Ολυμπιακό.

71. ΓΛΥΚΟΣ: Παραλίγο να... εγκληματίσει σε βάρος της ομάδας του στην έναρξη του ματς! Στο 6' κάνει τραγικό λάθος, μέσα στην περιοχή δίνει την μπάλα στον Φορτούνη αλλά τελικά αποκρούει το τετ-α-τετ με τον Ανσαριφάρντ και διορθώνει το σφάλμα του! Κατά τα άλλα ήταν σχεδόν θεατής του παιχνιδιού, καθώς ο Ολυμπιακός δεν τον απείλησε καθόλου!

3.ΜΑΤΟΣ: Κανένα πρόβλημα ανασταλτικά, βοήθησε στην ανάπτυξη ο δεξιός μπακ του ΠΑΟΚ. Καλό παιχνίδι, γεμάτο ουσία από έναν ποδοσφαιριστή που σε κάθε παιχνίδι έχει σταθερά καλή απόδοση.

15. ΚΡΕΣΠΟ: Σωστός τακτικά ο αριστερός μπακ του ΠΑΟΚ, δεν είχε ιδιαίτερη συμμετοχή επιθετικά αλλά αμυντικά ήταν άριστος.

13. ΜΑΛΕΖΑΣ: Ο έμπειρος στόπερ ήταν πολύ καλός, δεν αντιμετώπισε προβλήματα από τον Ανσαριφάρντ, έβγαινε πρώτος πάνω στην μπάλα, κέρδισε πολλές μονομαχίες και από την δική του κεφαλιά, παίρνει το... ριμπάουντ ο Σάκχοφ από την απόκρουση του Λέαλι για το 1-0! Έγινε αλλαγή στο 77' μετά από ενοχλήσεις που ένιωσε.

43. ΒΑΡΕΛΑ: Ο κεντρικός αμυντικός των γηπεδούχων είχε ένα πολύ καλό βράδυ, έκοψε πολλές από τις επιθέσεις του Ολυμπιακού και συνέθεσε ένα εξαιρετικό δίδυμο με τον Μαλεζά.

16. ΤΣΙΜΙΡΟΤ: Είχε ένα δύσκολο ημίωρο στην μεσαία γραμμή. Στην συνέχεια ανέβασε την απόδοσή του και άλλαξε προς το καλύτερο ο ΠΑΟΚ. Σίγουρος στις μεταβιβάσεις του, κάλυψε χώρους, έκλεψε μπάλες και έχει μία εξαιρετική ενέργεια στο 2-0! Επανακτά την κατοχή στον άξονα, περιμένει όσο χρειάζεται και με κάθετη πάσα βγάζει στην πλάτη της άμυνας τον Πέδρο Ενρίκε, πασάροντας ανάμεσα σε τρεις παίκτες του Ολυμπιακού. Σπουδαία ενέργεια...

28. ΣΑΚΧΟΦ: Πολύ δουλειά στην μεσαία γραμμή και το κυριότερο; Το γκολ στο 54' που άνοιξε τον δρόμο για την νίκη στον ΠΑΟΚ. Εκμεταλλεύθηκε την λανθασμένη απόκρουση του Λέαλι και έστειλε την μπάλα στο πλεκτό.

7. ΟΥΑΡΝΤΑ: Ο Αιγύπτιος είχε κέφια! Ταλαιπώρησε αρκετά την άμυνα του Ολυμπιακού, θα μπορούσε στο 35' να σκοράρει αλλά σούταρε πολύ άσχημα! Είχε πολύ καλές επιλογές στις «στημένες» φάσεις. Από πολύ καλή εκτέλεση ξεκινά το πρώτο γκολ του «δικεφάλου». Στο 92' θα μπορούσε να βάλει ένα απίθανο γκολ. Ντρίμπλαρε έξω από την περιοχή, έστειλε την μπάλα «συστημένη» στο... παράθυρο του Λεάλι αλλά ο Ιταλός έκανε φανταστική απόκρουση και τον γλίτωσε το οριζόντιο δοκάρι!

11. ΕΝΡΙΚΕ: Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ μετά το πρώτο ημίωρο ανέβασε την απόδοσή του, ήταν κινητικός και θα μπορούσε στο 45' να έχει καλύτερη εκτέλεση στην ευκαιρία που του παρουσιάστηκε. Τελικά πήρε το... αίμα του πίσω στο δεύτερο γκολ της ομάδας του. Κίνηση στην πλάτη της άμυνας, ιδανικό γύρισμα «ξυραφιά» από αριστερά και έτοιμο τέρμα για τον Πρίγιοβιτς! Αντικαταστάθηκε στο 65' λόγω τραυματισμού.

9. ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ: Ο ΠΑΟΚ τον απέκτησε για να βρει το εύκολο γκολ και ο Σέρβος στράικερ συνέχισε να κάνει την «δουλειά»! Στο 60' βρέθηκε στην κατάλληλη θέση την κατάλληλη στιγμή, είπε «ευχαριστώ» στο... πάρε-βάλε του Ενρίκε και «κλείδωσε» την νίκη για την ομάδα του! Είχα και ένα σουτ στο 85' που μπλόκαρε εύκολα ο Λέαλι αλλά και μια κεφαλιά στο φινάλε του πρώτου μέρους που πέρασε άουτ.

10. ΤΖΑΛΜΑ ΚΑΜΠΟΣ: Στο 34' δημιούργησε την καλύτερη στιγμή της ομάδας του, «πάτησε» περιοχή αλλά το διαγώνιο σουτ που έκανε πέρασε άουτ. Υπήρχαν στιγμές του ματς που «χανόταν» και θα μπορούσε σίγουρα να δώσει περισσότερα. Αντικαταστάθηκε στο 73'.

27. ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ: Πάτησε χορτάρι στο 65' σε ένα σημείο που ο ΠΑΟΚ έκανε διαχείριση του αποτελέσματος. Κράτησε την θέση του, προσπάθησε να βγει στον κενό χώρο και να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις, δίχως ουσία.

26. ΚΑΤΣΕ: Η δεύτερη αλλαγή του Ίβιτς στο 73'. Ιδανικός για να δώσει φρεσκάδα στην μεσαία γραμμή, να ανακόψει τις όποιες επιθέσεις του Ολυμπιακού και να «θωρακίσει» την ανασταλτική λειτουργία του ΠΑΟΚ.

4. ΛΕΟΒΑΤΣ: Μπήκε στο 77' και δεν μπορεί να κριθεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα