Αταλάντα – Φιορεντίνα 0-0

Κώστας Ζάλιαρης
Αταλάντα – Φιορεντίνα 0-0

bet365

Στα... σχοινιά είχε ρίξει η Αταλάντα τη Φιορεντίνα στο μεγαλύτερο κομμάτι της μεταξύ τους αναμέτρησης στο Μπέργκαμο, όμως, οι γηπεδούχοι δεν βρήκαν λύσεις και η αναμέτρηση της 27ης αγωνιστικής της Serie Α, ολοκληρώθηκε στο 0-0.

Η ομάδα του Πάουλο Σόουζα εμφανίστηκε κακή και αδύναμη στον αγωνιστικό χώρο του «Atleti Azzurri d' Italia», κάνοντας φανερό πως δεν μπορούσε ν' ανταγωνιστεί και ν' αντιμετωπίσει τον ρυθμό που έδινε η Αταλάντα στο παιχνίδι.

Μάλιστα, το πρώτο δεκάλεπτο ήταν καταιγιστικό από πλευράς ομάδας του Γκασπερίνι, όμως η μπάλα δεν κατέληξε στα δίχτυα σε καμία από τις καλές ευκαιρίες που είχαν κύριο πρωταγωνιστή τον Πεντάνια.

Αφεντικό στο γήπεδο ήταν και στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Μπέργκαμο, όμως οι «βιόλα» κρατήθηκαν όρθιοι και παρέμειναν αήττητοι στα μεταξύ τους παιχνίδια, μετρώντας πλέον εννέα νίκες και δύο ισοπαλίες.

Βέβαια, αν δεν ήταν ο Ταταρουσάνου θα ήταν πολύ διαφορετική η κατάσταση, αφού στο 77' πραγματοποίησε καθοριστική επέμβαση σε προβολή εξ επαφής και πρόλαβε τη μπάλα προτού αυτή περάσει την τελική γραμμή, όταν την έχασε και έφυγε πίσω από το σώμα του!

 

SERIE A Τελευταία Νέα