Γκλάντμπαχ - Σάλκε 4-2

Gazzetta team
Γκλάντμπαχ - Σάλκε 4-2

bet365

Η Σάλκε δεν μπόρεσε να αντέξει τις επιθέσεις της Γκλάντμπαχ η οποία επιβλήθηκε 4-2 πριν τη μεταξύ τους κόντρα στο Europa League.

Λίγο πριν τον… εμφύλιο, η Γκλάντμπαχ ήταν καταιγιστική κόντρα στην Σάλκε και θα μπορούσε να να έχει πετύχει πολλά περισσότερα από τέσσερα γκολ. Τα Πουλάρια πλησίασαν στις θέσεις της Ευρώπης επικρατώντας μάλλον εύκολα μιας ομάδας που άντεξε ‘βαριά’ για 45 λεπτά. Οι γηπεδούχοι πίεσα από την αρχή του ματς και άνοιξαν τελικά στο σκορ στο 28’ όταν η σέντρα του Χέρμαν από δεξιά βρήκε τον Φάμπιαν Τζόνσον που με κεφαλιά έγραψε το 1-0.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Κράμερ έριξε τον Κέρερ μέσα στην περιοχή και ο Μπενταλέμπ ξεγέλασε τον Ζόμερ για το 1-1 που ήταν το σκορ του ημιχρόνου. Στην επανάληψη η Γκλάμπαχ μπήκε αγριεμένη και στο 64’ πέτυχε το γκολ που δικαιούταν όταν ο Τζόνσον έπαιξε με εκπληκτικό τρόπο το ‘1-2’ με τον Στιντλ και τελείωσε τη φάση στο τετ-α-τετ με τον Φέρμαν (2-1).

Στο 67’ ύστερα από προσπάθεια που ξεκίνησε από τον Ράφαελ ο Νταούντ έδωσε στον Βεντ που με αριστερό πλασέ μέσα από την περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1 για να κάνει το 4-1 στο 76’ ο Ράφαελ έπειτα από καταπληκτικό προσπάθεια του Στρομπλ από δεξιά που πέρασε έναν αντίπαλο και γύρισε πάρε-βάλε στο πέναλτι. Το τελικό 4-2 διαμόρφωσε στο 82’ ο Λέον Γκορέτσκα με κεφαλιά μετά τη σέντρα του Χέβεντες από δεξιά.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα