Τι ετοιμάζει ο ‘Ιβιτς για το ντέρμπι

Τι ετοιμάζει ο ‘Ιβιτς για το ντέρμπι

bet365

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι της Κυριακής (5/3) με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, δεν έχει τον Κάνιας, αλλά ο Βλάνταν Ίβιτς ετοιμάζει τις δικές του εκπλήξεις…

Είναι αλήθεια πως ο Σέρβος προπονητής έκανε πολλές δοκιμές ψάχνοντας το ιδανικό, σύμφωνα με αυτόν, σχήμα ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, τον οποίο έχει παρακολουθήσει, ξέρει τα δυνατά και αδύνατα σημεία του, γι’ αυτό και μπορεί την Κυριακή να δούμε ένα διαφορετικό ΠΑΟΚ.

Δεν αποκλείεται, λοιπόν, να μείνει εκτός ενδεκάδας ο Μάριν Λέοβατς, καθώς δοκιμάστηκε στη θέση του κι ο Κρέσπο, ενώ στη μεσαία γραμμή μια θέση παίζεται μεταξύ Ουάρντα και Μπίσεσβαρ, με τον Αιγύπτιο να έχει το προβάδισμα, ενώ στο αριστερό άκρο αποτελεί ερωτηματικό ποιος από τους Πέδρο Ενρίκε ή Μυστακίδη θα είναι στο αρχικό σχήμα.

Ένα «σενάριο» ενδεκάδας, που μπορεί να δούμε την Κυριακή, είναι αυτό που θέλει να ξεκινούν οι:

Γλύκος, Μάτος, Βαρέλα, Μαλεζάς, Κρέσπο, Τσίμιροτ, Σάχοφ, Ουάρντα, Κάμπος, Μυστακίδης και Πρίγιοβιτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα