Σαμπντόρια - Πεσκάρα 3-1

Σαμπντόρια - Πεσκάρα 3-1

bet365

Με τον Μπρούνο Φερνάντες να έχει γκολ και δύο ασίστ, η Σαμπντόρια... κέρασε πίκρα τον Ζντένεκ Ζέμαν (3-1 την Πεσκάρα) στο 1.000ό του ματς στους πάγκους.

Τον Μάιο του 2012 ο Τσέχος τεχνικός πανηγύριζε στο Luigi Ferraris την άνοδο στη Serie A με την Πεσκάρα των Βεράτι-Ινσίνιε-Ιμόμπιλε. Σχεδόν πέντε χρόνια μετά, ο Ζέμαν επέστρεψε με τους Delfini στη Γένοβα, σε ένα επίσης σημαδιακό ματς αφού ήταν το Νο 1000 για τον ίδιο ως προπονητής. Η διαφορά είναι ότι αυτή τη φορά δεν πανηγύρισε τη νίκη αλλά αποδέχθηκε την ήττα, η οποία φέρνει την Πεσκάρα ακόμη πιο κοντά στη Serie B ενώ οι Μπλουτσερκιάτι βελτίωσαν κι άλλο τη θέση τους, ανεβαίνοντας στην 9η θέση.

Το ματς ήταν ανοιχτό από το ξεκίνημα του και στο 18' η Σαμπντόρια πήρε το προβάδισμα με τον Μπρούνο Φερνάντες (1-0), μετά την προσπάθεια του Μουριέλ. Οι Μπλουτσερκιάτι ήθελαν να βάλουν γρήγορα και το δεύτερο γκολ για να καθαρίσουν ουσιαστικά το ματς αλλά η Πεσκάρα αντέδρασε και στο 32' ο Τσέρι από κοντά, από το γύρισμα του Μπενάλι, έκανε το 1-1. Ακολούθησαν δύο φάσεις στο πρώτο 45λεπτο για τους γηπεδούχους με τους Μουριέλ και Μπαρέτο, για να συνεχιστεί η πίεση στην επανάληψη.

Οι Μπαρέτο με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ και ο Πραέ με σουτ, το οποίο απέκρουσε ο Μπισάρι, πλησίασαν στο 2-1 στα πρώτα λεπτά του δεύτερου μέρους και τελικά το γκολ για τους Γενοβέζους ήρθε στο 58' με την κεφαλιά του Κουαλιαρέλα μετά την σέντρα του Μπρούνο Φερνάντες. Η ομάδα του Μάρκο Τζαμπάολο είχε φέρει το ματς εκεί που ήθελε και στο 68' ο Σικ, μετά τη νέα ασίστ του Μπρούνο Φερνάντες, έκανε το 3-1 και ουσιαστικά κλείδωσε το τρίποντο.

 

SERIE A Τελευταία Νέα