Απόλλων-Σπάρτη 1-0 (vid)

Απόλλων-Σπάρτη 1-0 (vid)

bet365

O Απόλλων Σμύρνης... ίδρωσε αλλά στις καθυστερήσεις με γκολ του Σιατραβάνη πήρε μια τεράστια νίκη με 1-0 κόντρα στην Σπάρτη!

Σιατραβάνης και Πετρόπουλος έσωσαν τον Απόλλωνα κόντρα στην Σπάρτη, με τον πρώτο να στέλνει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Ετσι, η "Ελαφρά Ταξιαρχία" διατήρησε το αήττητο για 19 αγωνιστικές, έχοντας 49 βαθμούς με 15 νίκες και τέσσερις ισοπαλίες.

Οι παίκτες του Άκη Μάντζιου έλεγχαν απόλυτα τον ρυθμό του ματς, πίεζαν και δημιούργησαν φάσεις χωρίς όμως να καταφέρουν να στείλουν την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Στο 16' ο Δεληζήσης είδε την κεφαλιά του να περνάει δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Μελίσσα, ενώ στο 20' το σουτ του Κονέ αποκρούστηκε σε κόρνερ και εννιά λεπτά αργότερα ο Αλμπάνης, στην καλύτερη φάση του αγώνα μέχρι εκείνη τη στιγμή, ανάγκασε τον Μελίσσα να πεταχτεί για να διώξει σε κόρνερ το αριστερό του σου μέσα απο την περιοχή. Το ημίχρονο έκλεισε με ακόμη μια καλή στιγμή για τους γηπεδούχους, με τον Πετρόπουλο να στέλνει με δυνατό σουτ την μπάλα στα χέρια του αντίπαλου τετματοφύλακα.

Η μοναδική στιγμή που απείλησε η Σπάρτη ήταν στο 43' με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπουντόμπουλου να φεύγει λίγο πάνω από το οριζόντιο του Χιώτη.

Στο δεύτερο μέρος ο Σωτήρης Αντωνίου μπέρδεψε τον αντίπαλο και έκανε πολύ δύσκολη τη ζωή των γηπεδούχων.

Το προβάδισμα δεν ήρθε για τον Απόλλωνα όταν ο Διαμαντόπουλος έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα διχτυα από θέση οφσάιντ και από εκεί και πέρα η Σπάρτη έδειχνε ότι θα κάνει στη Λαμία ένα τεράστιο δώρο για την κορυφή.

Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν για 5 λεπτά με παίκτη λιγότερο λόγω του τραυματισμού του Μουζακίτη, αλλά σ' αυτό το διάστημα δεν έδωσαν το δικαίωμα στον Απόλλωνα να απειλήσει. Και ενώ η αριθμητική ισορροπία επανήλθε με τον τραυματισμό του Αλμπάνη στο 85', στην τελευταία φάση του αγώνα, ο Πετρόπουλος μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά, από το πόδι του η μπάλα πήγε στον Σιατραβάνη και αυτός με κοντινό πλασέ πέτυχε ένα υπερπολύτιμο γκολ ενόψει της συνέχειας.

Οι συνθέσεις:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜYΡΝΗΣ (Άκης Μάντζιος): Χιώτης, Πάνος, Βαλεριάνος (68’ Χιντζίδης), Κύργιας, Δεληζήσης, Ντάσιος (82’ Ογκμπόντο), Αλμπάνης, Κονέ, Πετρόπουλος. Ρομάνο (59’ Διαμαντόπουλος), Σιατραβάνης

ΣΠΑΡΤΗ (Σωτήρης Αντωνίου): Μελίσσας, Γιαννίτσης, Μπανούσης, Καρτσαμπάς (57’ Αναστασόπουλος), Οικονομόπουλος, Γκαλίτσιος, Σιώπης, Μπουντόπουλος (46΄ Φράγκος), Ηλιόπουλος, Αναστασάκος, Ροβίθης (64΄Moυζακίτης).

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα