Αουγκσμπουργκ - Λειψία 2-2

Gazzetta team
Αουγκσμπουργκ - Λειψία 2-2

bet365

Αν και γύρισε το εκτός έδρας ματς με την Αουγκσμπουργκ, η Λειψία περιορίστηκε στο 2-2 και πήγε στο -4 από την Μπάγερν με ματς περισσότερο.

Εναν... καλό βαθμό πήρε η Αουγκσμπουργκ στην έδρα της, σε ένα ματς το οποίο ξεκίνησε με ελληνικό χρώμα. Στο 19' ο Κώστας Σταφυλίδης έκανε όμορφη ντρίμπλα και έπιασε τηλεκατευθυνόμενο σουτ στο παραθυράκι του Γκουλάσι για το 0-1, όμως η Λειψία δεν το άφησε έτσι. Η πιο εντυπωσιακή πρωτοεμφανιζόμενη στην ιστορία της Bundesliga ισοφάρισε με τελείωμα του μόνιμου σκόρερ, Τίμο Βέρνερ, ύστερα από την ασίστ Ναμπί Κεϊτά, με το 1-1 να είναι στο σκορ του πρώτου μέρους.

Ο αγώνας είχε ρυθμό και στην επανάληψη και οι δύο αντίπαλοι πέτυχαν ξανά από ένα γκολ. Στο 52' οι φιλοξενούμενοι γύρισαν τούμπα τον αγώνα με την κεφαλιά του Κόμπερ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Φόρσμπεργκ αλλά στο 60' ο Χίντερεγκερ έφερε το παιχνίδι ξανά στην ισοπαλία με τελείωμα από κοντά σε αντεπίθεση.

Το 2-2 παρέμεινε μέχρι το τέλος αφού στο 87' ο Σταφυλίδης έχασε την ευκαιρία να γίνει ο ήρωας του ματς και να χαρίσει στην ομάδα του τη νίκη αλλά το σουτ του μέσα από την περιοχή πήγε στο δοκάρι. Η Λειψία δεν κατάφερε να μειώσει στους δύο βαθμούς από την Μπάγερν, η οποία αν νικήσει να ανοίξει τη διαφορά από την 2η θέση στο +7.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα