Οι τρεις λόγοι του Σα Πίντο (vid)

Gazzetta team
Οι τρεις λόγοι του Σα Πίντο (vid)

bet365

Ο Πορτογάλος στάθηκε στην ποιότητα του Φορτούνη, στην κούραση των παικτών του που είχαν μία ημέρα λιγότερη για ξεκούραση και στο ότι δεν αντέδρασαν στο γκολ της ισοφάρισης από τον Ρομάο
Σε τρεις παράγοντες «χρέωσε» ο Σα Πίντο την σημερινή ήττα-αποκλεισμό του Ατρόμητου από τον Ολυμπιακό. Στην ποιότητα του Φορτούνη, στην κούραση επειδή η ομάδα του είχε μία ημέρα λιγότερη για ξεκούραση καθώς έπαιξε την Δευτέρα στην Βέροια και οι «ερυθρόλευκοι» την Κυριακή με τον Πανιώνιο και στο ότι οι ποδοσφαιριστές του δεν αντέδρασαν μετά το γκολ της ισοφάρισης. «Πρώτα απ' όλα συγχαρητήρια στην ομάδα μου για την προσπάθεια που έκανε και πίστεψε ότι μπορούσαμε να περάσουμε στα ημιτελικά. Γνωρίζαμε το επίπεδο και τις ικανότητες του Ολυμπιακού, ξέραμε ότι ήθελε περισσότερο να έχει κατοχή με την μπάλα, προσπαθήσαμε να τον σταματήσουμε και το πρώτο μέρος ήταν πιο ισορροπημένο. Είχαμε πολύ καλές αποστάσεις μεταξύ μας οι παίκτες, ήμασταν πολύ καλά οργανωμένοι. Ο Ολυμπιακός δεν είχε κάποιες μεγάλες ευκαιρίες πέρα από μία στατική φάση και μία σέντρα που είχαν 100% επιτυχία. Ομως και εμείς δεν είχαμε ευκαιρίες λόγω του ότι ο αντίπαλος δεν μας έδωσε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις για γκολ. Μέσα από τη στρατηγική μας βάλαμε ένα γκολ, κάναμε το πιο δύσκολο κομμάτι να βρεθούμε μπροστά στο σκορ, αλλά μετά ήρθε η ατομική ικανότητα κυρίως του Φορτούνη που κάποιες φορές δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Ηταν το κλειδί και άλλαξε το ματς. Σαφώς δεν μπορείς να σταματήσεις τα πάντα όταν υπάρχει ικανότητα και ταλέντο. Αυτό που μας πονάει είναι ότι χωρίς να έχουμε κάποιες ευκαιρίες, έβαλαν ένα γκολ από στατική φάση. Μας πόνεσε αρκετά αυτό το γκολ. Ενώ μας πόνεσε αρκετά, η ομάδα δεν μπορούσε να αντιδράσει όπως έπρεπε. Δεν μπορέσαμε να γυρίσουμε το αποτέλεσμα στο παιχνίδι. Επίσης αυτό που μας πόνεσε ήταν ότι είχαμε μία μέρα λιγότερη να ξεκουραστούμε από τον Ολυμπιακό, είχαμε το ταξίδι στην Βέροια και ήταν ένα κομμάτι που μας δυσκόλεψε. Το ότι αν είχαμε περισσότερη ξεκούραση και δεν υπήρχε το ταλέντο του Φορτούνη, ίσως να είχαμε φτάσει στα ημιτελικά», είπε αρχικά.
Μετά ρωτήθηκε για την αλλαγή του Ντάουτα, αν έγινε επειδή ήταν κουρασμένος λόγω του ότι προέρχονταν από το ματς της Βέροια ή επειδή ήθελε τον Λε Ταλέκ για τις στημένες φάσεις. «Ηταν ένα κομμάτι στρατηγικής. Ο Λε Ταλέκ είναι πιο ψηλός και οι στόπερ του Ολυμπιακού πίεζαν τον Ντάουτα. Θέλαμε με αυτόν τον τρόπο να έχουμε περισσότερες κατοχές στο παιχνίδι», απάντησε, ενώ το ζητήθηκε και ένα σχόλιο για τη φάση του 1-1 όπου δεν «βγήκε» το μαρκάρισμα του Κιβρακίδη στον Ρομαό. «Εχει να κάνει καθαρά με το θέμα ότι ο Ολυμπιακός βάζει 5-6 παίκτες στην περιοχή και ο Κιβρακίδης είναι παίκτης που μαρκάρει αρκετά καλά, αλλά δυστυχώς δεν μπορείς να κερδίζεις όλες τις μονομαχίες», σχολίασε.
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα