Πρώτα το αποτέλεσμα, μετά η… εικόνα

Πρώτα το αποτέλεσμα, μετά η… εικόνα

Πρώτα το αποτέλεσμα, μετά η… εικόνα

bet365

Το ιδεατό σενάριο προβλέπει τον συνδυασμό θεάματος και αποτελέσματος αλλά στο σημείο που βρίσκεται ο Άρης δεν έχει την πολυτέλεια παρά να επικεντρωθεί στην ουσία.

Αυτό το μήνυμα έστειλε εξάλλου και ο Νίκος Κωστένογλου στην επίσημη παρουσίασή του. Αντιλαμβάνεται ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο αλλάξει πολλά πράγματα στο αγωνιστικό κομμάτι αλλά θα προσπαθήσει να περάσει συγκεκριμένα δικά του στοιχεία. Όπως για παράδειγμα οι αποστάσεις μεταξύ των γραμμών. Εδώ εντοπίζεται ένα από τα προβλήματα που έχει διαπιστώσει και συνέπεια αυτού είναι να εμφανίζεται δυσλειτουργία στην ανάπτυξη της ομάδας.

Σε ότι αφορά τα πρόσωπα, επίσης δεν προβλέπονται αλλαγές. Στο ομαδικό πρόγραμμα προπόνησης συμμετείχαν σήμερα(2/3) και οι Μπαρκάν, Τζανακάκης, ενώ αύριο(3/3) προβλέπεται να ενσωματωθεί και ο Στάθης Ταυλαρίδης. Αντιθέτως, πρόγραμμα αποθεραπείας ακολούθησαν οι Ντούνης, Ανάκογλου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα