Σταθερός ο ΠΑΟΚ, σταθερός και ο Αρετόπουλος!

Σταθερός ο ΠΑΟΚ, σταθερός και ο Αρετόπουλος!

Σταθερός ο ΠΑΟΚ, σταθερός και ο Αρετόπουλος!

bet365

Οι εκλογές στην ΕΠΟ πλησιάζουν, όπως έρχεται και η τελική ευθεία στην αγωνιστική περίοδο με πλέι οφ και κυρίως το κύπελλο Ελλάδας. Από εδώ και πέρα παίζονται πολλά και διάφορα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, τονίζει στο blog του ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου…
Λίγους μήνες πριν τις εκλογές οι φίλαθλοι προσπαθούν να καταλάβουν τι ακριβώς συμβαίνει με τις διάφορες φιλίες και συμμαχίες. Δεν είναι εύκολο να περιγραφεί η κατάσταση, όπως δύσκολο είναι να προβλεφθεί και η συνέχεια σε αυτή τη μάχη.
Και όμως! Σήμερα 1η Μαρτίου του 2017, εξακολουθεί να είναι πολύ επίκαιρη η θέση του Σαββίδη για την συμμαχία, όπως την εξέφρασε τον Μάιο του 2016.
Τότε είπε στο περιοδικό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Δεν μου αρέσει ο όρος συμμαχία. Θα χρησιμοποιούσα τη λέξη συμφωνία. Και όχι μόνο με τους δυο αλλά και με οποιονδήποτε άλλον επιθυμεί να ενώσει τις δυνάμεις του στον αγώνα για ένα ποδόσφαιρο δικαιοσύνης και ισονομίας. Και ο κ. Μελισσανίδης και ο κ. Αλαφούζος έχουν δηλώσει ότι μοιράζονται τις απόψεις μου στα προβλήματα που υπάρχουν.
Χωρίς να σημαίνει αυτό ότι συμφωνούμε σε όλες τις παραμέτρους ή ότι πάψαμε να είμαστε αντίπαλοι στους αγωνιστικούς χώρους. Αν για κάποιο λόγο αντιληφθούμε ότι αυτή η συμφωνία δεν υφίσταται, ή ότι γίνονται προσπάθειες κάποιος να καρπωθεί οφέλη για την ομάδα του, θα πάψει να υφίσταται. Οι σχέσεις μας είναι καθαρές και ανεξάρτητες. Έτσι ή αλλιώς πάντα θα συνεργάζομαι με οποιονδήποτε συμφωνεί μαζί μου σε επίπεδο αρχών για ένα καθαρό ποδόσφαιρο».
Εκτιμώ (κάτι που φυσικά βγαίνει και μέσα από το σημερινό ρεπορτάζ) ότι αν και σήμερα δίναμε τον λόγο στον Σαββίδη, δεν θα άλλαζε από τα παραπάνω, ούτε… κόμμα!
Λέει ο Σαββίδης: «Πάμε μαζί με όποιον έχει τις ίδιες ιδέες με εμάς, με στόχο το καθαρό ποδόσφαιρο. Αν κάποιος στην πορεία σκεφτεί διαφορετικά… τότε γεια σας».
Ο ΠΑΟΚ λοιπόν είναι σταθερός και απόλυτος. Για να μην ξαναρχίσουμε να λέμε τα γνωστά… «ότι ο ΠΑΟΚ είναι ο μόνος από τους τέσσερις που ΠΟΤΕ των ΠΟΤΩΝ δεν πρωταγωνίστησε σε βρώμικη περίοδο του Ελληνικού ποδοσφαίρου» ας μείνουμε σε μία άλλη σταθερή τοποθέτηση του Σαββίδη, όπως την εξέφρασε ακόμη πιο παλιά. Τον Μάρτιο του 2016:
«Ο νέος άνθρωπος της ΕΠΟ θα είναι ΜΟΝΟ άνθρωπος από την Θεσσαλονίκη». Καθαρός, ολοκάθαρος ΚΑΙ αυτός! Και ας βγει κάποιος να πει το αντίθετο για τον Γραμμένο.
Ο ΠΑΟΚ δεν αλλάζει λοιπόν στάση και λογικά (παρά τα όποια μπερδέματα) το ίδιο θα ισχύσει και για την ΑΕΚ, αλλά και για τον Παναθηναϊκό που είναι σε παράξενη φάση και θα πάρει τον χρόνο του για να... αποφασίσει τι ακριβώς θέλει.
Και ενώ όλα αυτά συμβαίνουν στο παρασκήνιο και ενώ είναι γνωστό ότι ανήκω στην μειοψηφία που πήρε το ρίσκο να κρίνει θετικά όλες (σχεδόν) τις προσπάθειες της νέας ΚΕΔ για να αλλάξει την Ελληνική διαιτησία (κάτι που έχει γίνει σε ένα καλό ποσοστό) ο χθεσινός ορισμός του Αρετόπουλου στον αγώνα κυπέλλου Ατρόμητος-Ολυμπιακός, ήρθε να μας ξεφτιλίσει… Εμάς και αυτούς (Τριτσώνη-Κουκουλάκη) που τόλμησαν να εκτεθούν τόσο πολύ…
Ο Αρετόπουλος είναι ένας από τους ελάχιστους διαιτητές που συνδύασαν το όνομά τους με αγώνες Ολυμπιακού και... φίλων, ο οποίος εξακολουθεί να ορίζεται σε μερικά ματς και φέτος. Οι άλλοι ( Σπάθας, Δημητρόπουλος, Παππάς, Μήτσιος, Ιωαννίδης, Βοσκάκης) έχουν πάρει την άγουσα για… τα σπίτια τους. Και ενώ η ΚΕΔ προσέχει με τους ορισμούς, ενώ έστειλε τους περίεργους από εκεί που ήρθαν, ενώ υπάρχει δικαιοσύνη στις κρίσεις μια και όσοι εξακολουθούν να ξεφεύγουν… ερυθρόλευκα κάθονται έναν και δύο μήνες, ενώ γίνεται μία φαινομενικά τίμια προσπάθεια να αλλάξει ότι πιο βρώμικο υπήρχε στον Ελληνικό αθλητισμό, έρχεται στο πιο κρίσιμο ματς του Ολυμπιακού για φέτος (νοκ άουτ αγώνας) ο… Αρετόπουλος.
Αίσχος! Δεν ξέρω τι θα γίνει στο ματς, δεν με νοιάζει τίποτα… Ο ορισμός του μοναδικού διαιτητή που ΟΛΟΙ ξέρουν τι ρόλο είχε τα περασμένα χρόνια, σε αυτόν τον αγώνα, είναι σοκαριστικός. Έναν Αρετόπουλο που είδαμε και φέτος (με Βασσάρα και Γκρούτση όμως…) τι σφύριξε και τις ΔΕΝ σφύριξε στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, τότε που Μποτία και Μιλιβόγεβιτς δεν κατάλαβαν ακόμη γιατί δεν αποβλήθηκαν στα «μαρκαρίσματα» σε Ροντρίγκεζ και Αθανασιάδη…
Κρίμα… Ντροπή…
Τίμιος είσαι, αλλά πρέπει και να φαίνεσαι! Συνέχεια... Σε εύκολα και δύσκολα! Μόνιμα! Κάθε Κυριακή! Κάθε Τετάρτη...
* Ο ΠΑΟΚ στο μπάσκετ (χωρίς τον Σάιμπερτ) κέρδισε την πρώτη ομάδα της Ισπανικής λίγκας!
Ο ΠΑΟΚ στο μπάσκετ (χωρίς τον Σάιμπερτ) κέρδισε την πρώτη ομάδα της Ισπανικής λίγκας!
Ο ΠΑΟΚ στο μπάσκετ (χωρίς τον Σάιμπερτ) κέρδισε την πρώτη ομάδα της Ισπανικής λίγκας!
Ο ΠΑΟΚ στο μπάσκετ (χωρίς τον Σάιμπερτ) κέρδισε την πρώτη ομάδα της Ισπανικής λίγκας…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου
Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Πρέπει να ήταν με μία μπάλα στα χέρια (οποιουδήποτε μεγέθους και χρώματος) από τότε που περπάτησε…
Αγαπάει το ποδόσφαιρο, λατρεύει το μπάσκετ το οποίο έπαιξε (όχι με μεγάλη επιτυχία…) γι’ αρκετά χρόνια στον ιστορικό ΒΑΟ, βλέπει βόλεϊ, του αρέσει το χάντμπολ, μπορεί να βλέπει με τις ώρες στίβο, καταδύσεις, ιππασία, σκοποβολή, χόκει επί χόρτου, αλλά και στον πάγο! Παρακολουθεί και πάλη, και άρση βαρών, φυσικά και πινγκ πονγκ και τέννις και … και... και...
Στο γήπεδο πήγε πρώτη φορά το 1983 σε αγώνα ΠΑΟΚ-Απόλλων Αθηνών. Μεγάλη και ωραία εμπειρία. Από το δημοτικό κρατούσε σημειώσεις, στατιστικά, πρόγραμμα αγώνων, είχε αρχείο και έκανε διάφορες αναλύσεις- συγκρίσεις.
Όλα τα άλλα ήρθαν φυσιολογικά…
Από τα 17 του το 1994, ξεκίνησε να ασχολείται με την δημοσιογραφία στην Αθλητική Μακεδονίας Θράκης, όπου τα πρώτα βήματα έγιναν από τις χαμηλές κατηγορίες του μπάσκετ. Φοβερές οι χρονιές που έκανε το ρεπορτάζ και του αγαπημένου του ΒΑΟ, σε Α2 και Α1!
Ακολούθησαν πολλά άλλα Μέσα στην Θεσσαλονίκη και όχι μόνο, εμπειρίες σε εφημερίες, ραδιόφωνα, τηλεόραση, φυσικά και στο διαδικτυο. Τα τελευταία 15 χρόνια είναι πιο κοντά στο ρεπορτάζ του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ.