Λάτσιο - Ρόμα 2-0

Gazzetta team
Λάτσιο - Ρόμα 2-0

bet365

Η Λάτσιο θυμήθηκε το 2013, επιβλήθηκε 2-0 της Ρόμα στην πρώτη μάχη του Olimpico και πήρε καθαρό προβάδισμα για τον τελικό του Coppa Italia.

Μπορεί οι Λατσιάλι να είχαν μόλις 2 ισοπαλίες και 5 ήττες από την Ρόμα από εκείνον τον τελικό, όμως φαίνεται ότι έχουν πάρει τον αέρα στη διοργάνωση. Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι αν και ξεκίνησε παθητικά, αντέδραση πολύ έντονα κόντρα στην αιώνια αντίπαλο και με γκολ των Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς και Ιμόμπιλε πήρε σημαντική νίκη που της δίνει τον πρώτο λόγο για τον τελικό που θα γίνει στο γήπεδό της. Ρατσιστική επίθεση υπήρξε από τους οπαδούς της Λάτσιο προς τον Αντόνιο Ρούντιγκερ της Ρόμα και στα matrix εμφανίστηκε μήνυμα ότι αν συνεχιστεί το ματς θα διακοπεί.

Στη πρώτη καλή φάση του αγώνα ο Αλίσον έβγαλε την κεφαλιά του Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς και στη συνέχεια του σουτ του Ιμόμπιλε. Η ομάδα του Ιντζάγκι πήρε προβάδισμα στο 29' όταν ο Φελίπε Αντερσον πρόλαβε την μπάλα από αριστερά και γύρισε στον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, ο οποίος νίκησε τον Αλισον (1-0). Η Ρόμα θα μπορούσε να έχει ισοφαρίσει μόλις ένα λεπτό μετά όμως η κεφαλιά του Τζέκο έξυσε το δοκάρι. Κίτρινη είδε στο πρώτο μέρος ο Παρόλο και χάνει τον επαναληπτικό.

Στην επανάληψη ο Μανωλάς έκανε καθοριστική επέμβαση στον Ιμόμπιλε και στη συνέχεια το σουτ του Παρόλο πήγε κοντά στο δοκάρι, όμως ο Σαλάχ το βρήκε με σουτ μέσα από την περιοχή. Ο Ελ Σαραουί πέρασε στο ματς σαν αλλαγή και δοκίμασε δύσκολο βολέ χωρίς να καταφέρει κάτι και η Λάτσιο βρήκε δεύτερο γκολ στο 78' όταν ο Κεϊτά Μπαλντέ πέρασε πολύ εύκολα τον κουρασμένο, Μανωλά, και έδωσε πάρε-βάλε στον Ιμόμπιλε που σκόραρε σε κενή εστία. Το 2-0 έμεινε μέχρι το τέλος αφού παρότι πίεσε στο τέλος, η Ρόμα δεν βρήκε ποτέ το γκολ που θα την έβαζε πολύ δυνατά στο κόλπο στη ρεβάνς.

 

SERIE A Τελευταία Νέα