Μείον 150 εκατ. η Ρεάλ

Μείον 150 εκατ. η Ρεάλ

Μείον 150 εκατ. η Ρεάλ

bet365

Χάλασε η συμφωνία των Μαδριλένων με την αθλητική εταιρεία ένδυσης και αναζητούν εκ νέου με ποιον θα συνεργαστούν, ώστε να βρουν τα πάρα πολλά εκατ. που αξιώνουν.

Η είδηση κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό και σύμφωνα με αυτήν, η Ρεάλ θα έκανε το μεγαλύτερο κόλπο στην ιστορία της αθλητικής ένδυσης σε συλλογικό επίπεδο. Θεωρητικά είχε συμφωνήσει με την «Under Armour», ώστε εκείνη να πλήρωνε ετησίως 150 εκατ. ευρώ, για να αναλάβει όλα τα αθλητικά ντυσίματα της ομάδας. Ωστόσο, η εταιρεία έκανε πίσω, θεωρώντας τελικά υπερβολικό το ποσό και άφησε τους Μαδριλένους να ψάχνονται ξανά.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ θεωρεί πολύ λίγα τα 40 εκατ. ευρώ που εισπράττει από την «Adidas» από το 2012 έως και το 2020 και αναζητά καλύτερο deal. Ειδικά από τη στιγμή που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει συμφωνήσει για 95 εκατ. και η Μπαρτσελόνα για 85.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα