Ουζουνίδης: «Μας ενδιέφερε να παίξουν»

Ουζουνίδης: «Μας ενδιέφερε να παίξουν»

Gazzetta team
Ουζουνίδης: «Μας ενδιέφερε να παίξουν»

bet365

Ο Ουζουνίδης ανέφερε πως προτεραιότητα του Παναθηναϊκού ήταν να παίξουν στην Τρίπολη παίκτες με λίγο χρόνο συμμετοχής
Στο ότι σήμερα έπαιξαν για τον Παναθηναϊκό αρκετοί παίκτες με μικρό χρόνο συμμετοχής, στάθηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης. «Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα σε συνδυασμό με το ότι το επόμενο ματς που έχουμε είναι το Σάββατο, μας έδωσε την ευκαιρία να ξεκουράσουμε παίκτες και να δώσουμε ευκαιρία και ρυθμό σε άλλα παιδιά. Ξέραμε πως δεν θα έχουμε συνοχή και ρυθμό, αλά μας ενδιέφερε να παίξουν και να τους δούμε. Είμαι ευχαριστημένος, το παιχνίδι πήγε όπως το θέλαμε και είναι καλό πάντα να κερδίζεις», είπε σχετικά στην κάμερα του Cosmote TV.
Στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε είπε:
«Το αποτέλεσμα του πρώτου ματς ήταν τέτοιο που ήταν ξεκάθαρο το φαβορί για την πρόκριση. Μας έδωσε την ευκαιρία να κάνουμε αρκετές αλλαγές, να δοκιμάσουμε κάποιους άλλους να δώσουμε ανάσες σε άλλους. Όχι για να δείξουμε τι αξίζουν αλλά επειδή είχαν καιρό ν’ αγωνιστούν. Έχουμε και το Σάββατο παιχνίδι και θέλαμε να ξεκουράσουμε κάποια παιδιά, ελέγξαμε τον ρυθμό και κοντρολάραμε το ματς. Στο τέλος ήρθε και το γκολ οπότε είμαστε ικανοποιημένοι και από την εμφάνιση αλλά και για τη νίκη».
Για τον Μολίνς και για την ετοίμότητά του: «Χρειάζεται χρόνο για να είναι στο 100%, σήμερα μοιράστηκε τα λεπτά συμμετοχής με τον Σεμπάστιαν Λέτο, είναι καλός παίκτης και θα μας βοηθήσει στη συνέχεια».
Για τον Π. Βλαχοδήμο και αν έχει υποστεί κάτι σοβαρό τραυματισμό: «Είχε ένα απλό χτύπημα, ωστόσο δεν περιμένουμε να έχει κάτι πιο σοβαρό»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα