Χαραλαμπίδης: «Ο Αστέρας είναι μεγάλη ομάδα»

Gazzetta team
Χαραλαμπίδης: «Ο Αστέρας είναι μεγάλη ομάδα»

bet365

Ο Χαραλαμπίδης τόνισε πως οι Αρκάδες σύντομα θα βρουν τον δρόμο τους

Ικανοποιημένος από τους παίκτες του έμεινε ο Απόστολος Χαραλαμπίδης μετά τη λήξη του σημερινού ματς. «Η πρόκριση ήταν τελειωμένη. Θέλαμε να δούμε κάποια νέα παιδιά και να κάνουμε μία καλή εμφάνιση. Πιστεύω το πετύχαμε, αλλά είναι κρίμα που στο τέλος δεχθήκαμε το γκολ. Πιστεύουμε στην ομάδα και ότι μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα. Ο Αστέρας είναι μεγάλη ομάδα και αξίζει να είναι πιο ψηλά στη κατάταξη. Μας ενδιαφέρει το ματς της Κυριακής», ανέφερε στη κάμερα του Cosmote TV.

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε σχολίασε αρχικά πως «γνωρίζουμε ότι χάθηκε η πρόκριση στο πρώτο παιχνίδι. Δεν το είδαμε σαν αγγαρεία σήμερα. Θέλαμε να κερδίσουμε κάτι. Σε όλα τα παιχνίδια κερδίζεις από κάτι και εμείς έτσι το κοιτάξαμε. Αγωνίστηκαν μερικά παιδιά που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής, για να δούμε αν μπορούν να μας βοηθήσουν. Θέλαμε να κάνουμε μία καλή εμφάνιση, ώστε να είναι αυτή οδηγός μας για το παιχνίδι της Κυριακής, με την Κέρκυρα.Δυστυχώς από μία αδράνεια, χάσαμε το παιχνίδι στα τελευταία δευτερόλεπτα του παιχνιδιού. Είδαμε κάποια πράγματα, και μερικά παιδιά που θέλαμε. Τώρα από εδώ και πέρα δεν υπάρχει αύριο, καθώς είμαστε συγκεντρωμένοι στο αγώνα της Κυριακής». Μετά ρωτήθηκε για τους νεαρούς που έπαιξαν. «Αγωνίστηκαν ο Μπαστιάνος, ο Ευαγγέλου και ο Μακροστέργιος που είχαν καιρό να παίξουν και είδαμε τι μπορούν να κάνουν. Δεν έχουν την κατάλληλη εμπειρία αυτή τη στιγμή για να μας βοηθήσουν στα επόμενα παιχνίδια, αλλά εξετάζουμε σιγά σιγά για το αν μπορούν να τους υπολογίζουμε στο μέλλον».

Κλείνοντας αναφέρθηκε στις απουσίες ενόψει Κέρκυρας. «Ο Μπέρτος λογικά θα είναι διαθέσιμος για το ματς της Κυριακής, όπως και ο Κώτσιρας που θα γνωρίζουμε την κατάσταση του, σίγουρα, αύριο. Από την άλλη ο Ιγκόρ δεν νομίζω πως θα μπορούμε να τον υπολογίζουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα