Καραπαπάς: «Καμία συζήτηση με COSCO, ούτε δέκα ευρώ για εισιτήριο δεν έχουν δώσει»

Καραπαπάς: «Καμία συζήτηση με COSCO, ούτε δέκα ευρώ για εισιτήριο δεν έχουν δώσει»

Καραπαπάς: «Καμία συζήτηση με COSCO, ούτε δέκα ευρώ για εισιτήριο δεν έχουν δώσει»

bet365

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, πήρε θέση σχετικά με τις πληροφορίες που γράφονται για COSCO και τον σύλλογο.
Πιο αναλυτικά η τοποθέτησή του:
Επειδή κάποια πράγματα είναι σοβαρά για να τα αφήνουμε να κυκλοφορούν ως "Ράδιο Αρβύλα" και επειδή τα περίφημα group οπαδών είναι πολλές φορές απλά η κάλυψη των βαλτών για να δημιουργήσουν προβλήματα στην οικογένεια μας θέλω να πω ΕΠΙΣΗΜΑ δυο πράγματα για όσα γράφονται στα social media και σε γκρουπ ανωνύμων που ήδη τα ψάχνουμε και θα τα βρούμε (όπως το Φούλ Κόκκινος / Full Red - Official στο οποίο αναφέρομαι) περί ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και COSCO.
Για να τελειώνουμε τα παραμύθια πριν γίνουν δράκοι:
1) Ούτε υπήρχαν ούτε υπάρχουν συζητήσεις με την COSCO σε κανένα επίπεδο, σχετικά με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
2) Οι συγκεκριμένοι κύριοι αν και εγκατεστημένοι εδω και πολύ καιρό στον Πειραιά ΜΑΣ, δεν έχουν δώσει ούτε δέκα ευρώ για να αγοράσουν ένα εισιτήριο.
3) Οι συγκεκριμένοι κύριοι δεν έχουν πάρει σε θέση εργασίας ούτε έναν οπαδό μας και έχουμε χιλιάδες άνεργα άξια παιδιά στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.
Καταλαβαίνω ότι κάποιος μπορεί να είναι πολύ βλάκας για να αναπαράγει αυτά τα ψεύδη που κατασκευάζουν οι εχθροί του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Από σήμερα θα καταλάβουν και αυτοί ότι δεν είναι αόρατοι επειδή γράφουν ανώνυμα ή σε ένα group στο Facebook.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα