Πρώτος στόχος: Η ψυχολογία

Πρώτος στόχος: Η ψυχολογία

Πρώτος στόχος: Η ψυχολογία

bet365

Η αλλαγή της ψυχολογίας των ποδοσφαιριστών και η ενίσχυση του επιπέδου αυτοπεποίθησής τους είναι ό,τι πιο… γρήγορο μπορεί να κάνει ο Νίκος Κωστένογλου ενόψει του αγώνα του Άρη με τον Αιγινιακό.

Αν μη τι άλλο, ο 47χρονος προπονητής ήταν απόλυτα ειλικρινής σχετικά με αυτά που μπορεί αλλά και δεν μπορεί να κάνει στο διάστημα των 100 ημερών που μεσολαβούν μέχρι το τέλος του Πρωταθλήματος. Δεν ήταν τυχαίο το γεγονός ότι μίλησε αρκετά για τον ψυχολογικό παράγοντα, ότι πρέπει ο ίδιος να αγγίξει την ψυχή των ποδοσφαιριστών, να τους πείσει ότι μπορούν να παρουσιάσουν καλύτερη αγωνιστική εικόνα σε σχέση με αυτήν των προηγούμενων αγώνων.

Προς αυτήν την κατεύθυνση και μέχρι την Παρασκευή(3/3) προβλέπεται να κλείσει ο κύκλος των πρώτων απευθείας επαφών του με τους παίκτες. Όπως ήταν λογικό, ο Νίκος Κωστένογλου επέλεξε να αρχίσει με τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν βασικό ρόλο στην ομάδα. Ο ίδιος αναφέρθηκε στην περίπτωση του Ράφικ Τζιμπούρ με τον οποίον θα έχει διεξοδική συζήτηση στις επόμενες ημέρες και αφού πάρει στα χέρια του ξεκάθαρα δεδομένα σχετικά με την κατάσταση υγείας του.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, μέχρι στιγμής έχει προχωρήσει σε μία αλλαγή. Στις ώρες διεξαγωγής των προπονήσεων, όπου η συντριπτική πλειοψηφία αυτών θα μεταφερθούν τις πρωινές ώρες από τις μεσημεριανές που ήταν μέχρι πρότινος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα