Εισιτήριο με 2 ευρώ στον Παναιτωλικό!

Gazzetta team
Εισιτήριο με 2 ευρώ στον Παναιτωλικό!

bet365

Η ομάδα του Αγρινίου κλείνει 91 χρόνια ζωής και όσοι φίλαθλοι επιθυμούν μπορούν να δουν το ματς με μόλις 2 ευρώ με μόνο μία προϋπόθεση.

Στις 9 Μαρτίου ο Παναιτωλικός συμπληρώνει 91 χρόνια ζωής και η διοίκηση του συλλόγου αποφάσισε να το γιορτάσει στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό μαζί με τους φιλάθλους του. Πιο συγκεκριμένα όσοι το επιθυμούν μπορούν να βρουν εισιτήριο με δύο ευρώ με μόνο μία προϋπόθεση. Ποια είναι αυτή; Να είναι ντυμένοι στα κίτρινα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Με αφορμή την επέτειο των 91 χρόνων από την ίδρυση του Συλλόγου μας που πλησιάζει (9 Μαρτίου), η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ προσφέρει τη δυνατότητα στους φιλάθλους να παρακολουθήσουν τον αγώνα του Σαββάτου με τον Λεβαδειακό (τον μοναδικό εντός έδρας αγώνα για τον μήνα Μάρτιο) στη Θύρα 3 του γηπέδου μας μόνο με 2 ευρώ! Απαραίτητη προϋπόθεση για την είσοδο: Να ντυθούν στα κίτρινα!

Οι τιμές των εισιτηρίων στις υπόλοιπες θύρες έχουν ως εξής:
«Μεγάλη κερκίδα:
Θύρα 1 (τμήματα 1-2-3) και Θύρα 2 (τμήματα 7-8) τιμή 15 ευρώ. Γυναικεία – παιδικά τιμή 10 ευρώ
Μικρή κερκίδα:
Θύρα 4 τιμή 10 ευρώ. Γυναικεία – παιδικά τιμή 5 ευρώ
Θύρα 5 τιμή 7 ευρώ. Γυναικεία – παιδικά τιμή 5 ευρώ
Θύρα 4Α (άνω διάζωμα) τιμή 12 ευρώ. Γυναικεία – παιδικά τιμή 8 ευρώ
Λόγω των εργασιών για την τοποθέτηση σκέπαστρου, το πέταλο θα παραμείνει κλειστό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα