Οι πιθανοί 11 του Ολυμπιακού για Περιστέρι

Οι πιθανοί 11 του Ολυμπιακού για Περιστέρι

bet365

Ο Μπέντο έχει έτοιμα τα πλάνα του για την 11άδα των Πειραιωτών με αντίπαλο τον Ατρόμητο στο γήπεδο του Περιστερίου στη ρεβάνς του Κυπέλλου των 2 ομάδων.
Θυμίζουμε αρχικά τους εκλεκτούς του: Ανδρούτσος, Ανσαριφάρντ, Μποτία, Μπουχαλάκης, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Λεάλι, Μανθάτης, Νικολάου, Παρέδες, Ρέτσος, Ρομαό και Σεμπά.
Ο Μάρτινς - όπως σας είχαμε γράψει από χθες - είχε θέμα ετοιμότητας και κάνει αγώνα δρόμου για ΠΑΟΚ. Ο Βιάνα θα μείνει εκτός για σημαντικό διάστημα ενώ οι Μάριν και Καμπιάσο παρά τις περί του αντιθέτου πηγές και αναφορές, παραμένουν στο... ψυγείο. Εκτός συνεχίζει και ο Τσόρι ενώ γι' αυτό το ματς δεν επελέγη ούτε ο Σισοκό.
Στο 4-2-3-1 του Πάουλο Μπέντο ο Λεάλι θα είναι κίπερ, ο Φιγκέϊρας δεξί μπακ, ο Ντε Λα Μπέγια αριστερά και κέντρο άμυνας με Μποτία και Ντα Κόστα. Ο Ρέτσος αμυντικό χαφ και πιθανότατα ο Ανδρούτσος μπροστά του με τον Φορτούνη. Οι Σεμπά και Ελιουνούσι στα δύο άκρα της επίθεσης και φορ ο Ανσαριφάρντ. Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί πάντως και η πιθανότητα του 4-4-2 με Καρντόσο και Ανσαριφάρντ.
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα