Οι πιθανοί 11 του Ολυμπιακού για Περιστέρι

Οι πιθανοί 11 του Ολυμπιακού για Περιστέρι

bet365

Ο Μπέντο έχει έτοιμα τα πλάνα του για την 11άδα των Πειραιωτών με αντίπαλο τον Ατρόμητο στο γήπεδο του Περιστερίου στη ρεβάνς του Κυπέλλου των 2 ομάδων.
Θυμίζουμε αρχικά τους εκλεκτούς του: Ανδρούτσος, Ανσαριφάρντ, Μποτία, Μπουχαλάκης, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Λεάλι, Μανθάτης, Νικολάου, Παρέδες, Ρέτσος, Ρομαό και Σεμπά.
Ο Μάρτινς - όπως σας είχαμε γράψει από χθες - είχε θέμα ετοιμότητας και κάνει αγώνα δρόμου για ΠΑΟΚ. Ο Βιάνα θα μείνει εκτός για σημαντικό διάστημα ενώ οι Μάριν και Καμπιάσο παρά τις περί του αντιθέτου πηγές και αναφορές, παραμένουν στο... ψυγείο. Εκτός συνεχίζει και ο Τσόρι ενώ γι' αυτό το ματς δεν επελέγη ούτε ο Σισοκό.
Στο 4-2-3-1 του Πάουλο Μπέντο ο Λεάλι θα είναι κίπερ, ο Φιγκέϊρας δεξί μπακ, ο Ντε Λα Μπέγια αριστερά και κέντρο άμυνας με Μποτία και Ντα Κόστα. Ο Ρέτσος αμυντικό χαφ και πιθανότατα ο Ανδρούτσος μπροστά του με τον Φορτούνη. Οι Σεμπά και Ελιουνούσι στα δύο άκρα της επίθεσης και φορ ο Ανσαριφάρντ. Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί πάντως και η πιθανότητα του 4-4-2 με Καρντόσο και Ανσαριφάρντ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα