Σισέ: «Πρωτάθλημα με Κλοπ η Λίβερπουλ»

Σισέ: «Πρωτάθλημα με Κλοπ η Λίβερπουλ»

Κώστας Ζάλιαρης
Σισέ: «Πρωτάθλημα με Κλοπ η Λίβερπουλ»

bet365

Ο Γιούργκεν Κλοπ είναι ιδανικός για να οδηγήσει τη Λίβερπουλ στην κατάκτηση της κορυφής της Πρέμιερ Λιγκ, εφόσον βρει και τον σωστό συνδυασμό παικτών τα επόμενα χρόνια, σύμφωνα με τον Τζιμπρίλ Σισέ.

Ο πρώην αστέρας του Παναθηναϊκού και πλέον, παλαίμαχος επιθετικός από τη στιγμή που αποφάσισε ότι το σώμα του δεν «συνεργάζεται» πλέον για να συνεχίσει τη μπάλα, με αποτέλεσμα να στρέφει πλέον την επαγγελματική του δραστηριοποίηση στη σειρά ρούχων αλλά και τη δουλειά του DJ, είπε:

«Είχα την ευκαιρία να τον συναντήσω και να μιλήσω μαζί του. Είναι άνθρωπος που αμέσως σου μεταδίδει ενέργεια. Είναι ωραίο να παίζεις υπό τις οδηγίες του. Είναι σαν τον Μουρίνιο στο θέμα της μετάδοσης ενέργειας. Θα τα πάει καλά γενικά στη Λίβερπουλ. Στη Ντόρτμουντ τον αγάπησαν, στη Λίβερπουλ το ίδιο. Δεν είναι τυχαίο αυτό...

Όταν όλοι αισθάνονται το ίδιο για σένα, δεν είναι σύμπτωση, σημαίνει ότι κάτι έχεις καταφέρει. Μακάρι να είχα κι εγώ την ευκαιρία να συνεργαστώ μαζί του γιατί είναι προπονητής που πάντοτε θα υπερασπίζεται και θα υποστηρίζει τους ποδοσφαιριστές του και είναι προπονητής τον οποίο θέλεις κι εσύ να υποστηρίξεις.

Πιστεύω ότι θα καταφέρει να φτάσει με τη Λίβερπουλ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος σε διάστημα 2-3 ετών. Είναι ο καλύτερος προπονητής. Όταν βρει και τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές, θα το πάρει».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα