Ξεκίνησε το «τσουνάμι» αλλαγών!

Ξεκίνησε το «τσουνάμι» αλλαγών!

Νίκος Αθανασίου
Ξεκίνησε το «τσουνάμι» αλλαγών!

bet365

Με εκκαθαρίσεις στις ακαδημίες και το εσωτερικό της εταιρίας ξεκίνησε το πλάνο των σαρωτικών αλλαγών στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός για να μειωθεί το κόστος λειτουργίας. Τέλος ο Ρότσα.

Εκτός από την σημαντική μείωση του μπάτζετ στο ποδοσφαιρικό τμήμα που έρχεται το καλοκαίρι και θα καθοριστεί στο φινάλε της τρέχουσας σεζόν, η διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει αποφασίσει σημαντικές αλλαγές και στην δομή και οργάνωση της εταιρίας, ώστε να μειωθεί κατά πολύ το κόστος λειτουργίας.

Το «τσουνάμι» των αλλαγών ξεκίνησε και η αρχή έγινε από τις ακαδημίες αλλά και από τους υπαλλήλους των γραφείων! Σύμφωνα με πληροφορίες, αποτελεί παρελθόν ο Χουάν Ραμόν Ρότσα, ο Δημήτρης Μάρκος, ο Γιάννης Βονόρτας και η ψυχολόγος, Μαρία Ψυχουντάκη, όπως και στελέχη του συλλόγου που δεν είχαν άμεση σχέση με το ποδόσφαιρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα