Τρεις βραβεύσεις στην Τούμπα

Τρεις βραβεύσεις στην Τούμπα

Gazzetta team
Τρεις βραβεύσεις στην Τούμπα

bet365

Μπίσεσβαρ, Μάτος και Πέλκας θα παραλάβουν τα βραβεία τους το μεσημέρι της Τετάρτης (28.02) στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στη Μικτή Ζώνη του γηπέδου της Τούμπας στις 15:45.

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ θα παραλάβει το βραβείο του 11888 MVP Ιανουαρίου. Ο Ολλανδός ήταν εξαιρετικός τον Ιανουάριο και κατάφερε να αφήσει πίσω του στην ψηφοφορία του paokfc.gr και του PAOK FC Official App τους Κρέσπο και Λέοβατς και να κατακτήσει έναν ακόμα ατομικό τίτλο.

Ο Λέο Μάτος ήταν ο νικητής του διαγωνισμού για το Regency Casino Best Goal Ιανουρίου. Ο Βραζιλιάνος στους πρώτους μήνες παρουσίας του στον Δικέφαλο έχει αποδείξει ότι κατέχει την τέχνη του σκοραρίσματος και κόντρα στον Λεβαδειακό φρόντισε να το κάνει με εξαιρετικό τρόπο, προσθέτοντας ένα ακόμα βραβείο στην συλλογή του.

Τέλος ο Δημήτρης Πέλκας θα βραβευθεί για το Best Goal της 21ης αγωνιστικής της Super League. Η λόμπα του νεαρού άσου ήρθε πρώτη σε προτιμήσεις στην ψηφοφορία που διοργάνωσε η Super League, η Nova και ο ΠΣΑΠ, κερδίζοντας την πανελλαδική αναγνώριση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα