Παράρτημα όλων ο Πανιώνιος

Θοδωρής Βασίλης
Παράρτημα όλων ο Πανιώνιος

bet365

Ο Θοδωρής Βασίλης γράφει για την κακία που έβγαλαν όλοι εναντίον του Πανιωνίου για τις απουσίες και την καλύτερη απάντηση που έδωσαν οι παίκτες του Μιλόγεβιτς.

Το καλό με το να λείπεις στο εξωτερικό έστω και για κάποιες μέρες είναι ότι ξεφεύγεις εντελώς από τις αρρωστημένες καταστάσεις που συναντάς σε όλες τις κοινωνικές εκφάνσεις της Ελλάδας. Μια τέτοια αρρωστημένη κατάσταση βίωσαν και οι «κυανέρυθροι» επειδή πήγαν με απουσίες στο Καραϊσκάκη

Ευρισκόμενος στην Ιταλία το μεσημέρι της Κυριακής έβλεπα τον Φάμπιο Κουαλιαρέλα να σκοράρει με την φανέλα της Σαμπντόρια και με την παρέα μου θυμηθήκαμε την συγκλονιστική του ιστορία. Ο επιθετικός της Ντόρια με δάκρυα στα μάτια και με σπασμένη φωνή είχε μιλήσει για την κόλαση που ζούσε επειδή είχε μετακομίσει από τη Νάπολι στην Γιουβέντους. Μέχρι και φήμες ότι ήταν παιδόφιλος είχαν βγάλει με τον ίδιο να δικαιώνεται μετά από χρόνια και τον διώκτη του να καταδικάζεται στην φυλακή.

Καταλαβαίνουμε όλοι μας ότι η ζωή του Κουαλιαρέλα είχε κι έχει καταστραφεί. Αρκεί να σκεφτεί κανείς τι θα έχει τραβήξει από τους αντιπάλους οπαδούς που για να τον πικάρουν θα φώναζαν αυτή την αισχρή λέξη. Αμέσως μετά προσπάθησα να κάνω τον παραλληλισμό με τον Πανιώνιο και τα όσα αισχρά άκουσε καθ' όλη την εβδομάδα για την απόφασή του να δηλώσει στον αγώνα με τον Ολυμπιακό να εκτίσουν οι Μπεν και Ρισβάνης και ο Μασούντ (παρότι είχε δηλωθεί πολύ νωρίτερα). Παράρτημα τον ανέβαζαν παράρτημα τον κατέβαζαν τα οπαδικά site των αντιπάλων του Ολυμπιακού.

Κι εδώ προσπάθησα για κάποια στιγμή να μπω στο μυαλό όχι του κόσμου του Πανιωνίου, αλλά σε αυτό του Μασούρα, του Σιώπη, του Κόρμπου, του Οικονόμου, του Τασουλή και των άλλων παιδιών της ομάδας. Να ξέρουν ότι θα πρέπει να αποδείξουν ότι δεν είναι ελέφαντες.

Και μετά σκεφτόμουν, να αποδείξουν σε ποιους; Σε αυτούς που με τα κείμενα τους προσπαθούν να καλύψουν τον φθόνο, την ζήλια και τις αδυναμίες των δικών τους ομάδων μην μπορώντας να χωνέψουν ότι αυτός ο Πανιώνιος έχει ξεφτιλίσει όλους τους μεγάλους που το καλοκαίρι έλεγαν ότι είναι φαβορί για το πρωτάθλημα.

Μήπως όμως είναι τελικά παράρτημα; Παράρτημα του Ολυμπιακού γι αυτό και κάνει διπλό στο Καραϊσκάκη και χάνει στη Νέα Σμύρνη με την διαιτησία. Παράρτημα και του ΠΑΟΚ όμως γιατί έχει πάρει δανεικό τον Λάμπρου και ας τον κέρδισε στη Νέα Σμύρνη. Ξεκάθαρα και παράρτημα του Παναθηναϊκού, ολόκληρο Ρισβάνη πήρε ως ελεύθερο και ας έχασε τη νίκη στις καθυστερήσεις με γκολ επιθετικό φάουλ. Μπορεί να είναι και της ΑΕΚ βέβαια, τον Μπακασέτα της πούλησε και άλλοι τόσοι δικοί του πήγαν τσάμπα, άσχετα αν της έκοψε βαθμούς στο ΟΑΚΑ.

Το που θα καταλήξει αυτή η πορεία κανείς δεν ξέρει, το σίγουρο όμως είναι ότι ο σύλλογος αυτός έχει γεννηθεί για τα δύσκολα και ξέρει πως να επιβιώνει παρά τις όποιες κακουχίες συναντάει στον δρόμο του. Εδώ δεν τον διέλυσε ολόκληρη Μικρασιατική καταστροφή η ζήλια των αντιπάλων του θα τον πειράξουν;

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα