Κατέθεσε ο Σισέ

Gazzetta team
Κατέθεσε ο Σισέ

bet365

Κάτι παραπάνω από δύο ώρες κράτησε η κατάθεση του Τζιμπρίλ Σισέ στο δικαστήριο για την υπόθεση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Δεν εμφανίστηκαν ποτέ οι διαιτητές του αγώνα.

Λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι ολοκληρώθηκε η κατάθεση του Τζιμπρίλ Σισέ με τον Γάλλο παλαίμαχο, ο οποίος είναι από το πρωί στην χώρα μας, άσο να καταθέτει για πάνω από δύο ώρες για το τι συνέβη στο ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό τον Φεβρουάριο του 2011.

Στη συνέχεια ακολούθησε σύντομη διακοπή και μετά σειρά πήραν οι υπόλοιποι μάρτυρες και συγκεκριμένα ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Βασίλης Κωνσταντίνου, ο μεταφραστής Μιγκέλ Καπουάνο και από πλευράς Ολυμπιακού ο Γιάννης Βρέντζος και ο διευθύνων σύμβουλος της «Καραϊσκάκης ΑΕ» Βασίλης Βασιλειάδης.

Τέλος, παρά το γεγονός ότι η έδρα είχε διατάξει τη βίαιη προσαγωγή των διαιτητών του εν λόγω αγώνα, κ.κ. Καλόπουλου, Αρετόπουλο και Σαραϊδάρη για να καταθέσουν ως μάρτυρες της υπόθεσης, δεν εμφανίστηκαν ποτέ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα