Στο δημαρχείο οπαδοί της ΑΕΚ!

Στο δημαρχείο οπαδοί της ΑΕΚ!

Γιώργος Τσακίρης
Στο δημαρχείο οπαδοί της ΑΕΚ!

bet365

Περισσότεροι από 50 φίλοι της Ένωσης βρίσκονται στο δημαρχείο της Νέας Φιλαδέλφειας παρουσία και εκπροσώπων προσφυγικών σωματείων σε μια κίνηση διαμαρτυρίας για τη μη υπογραφή της υψομετρικής μελέτης από τον δήμαρχο.

Από το περασμένο Σάββατο και όλες τις μέρες που διανύουμε έως και σήμερα ο κόσμος της ΑΕΚ έχει ξεκινήσει τις ενέργειες άσκησης πίεσης προς τον δήμαρχο της Νέας Φιλαδέλφειας για να κάνει αυτό που επιτάσσει ο νόμος, την υπογραφή της υψομετρικής μελέτης, κάτι που έπρεπε να είχε ήδη γίνει όπως έχει ξεκαθαρίσει η Πολιτεία αλλά και η Περιφέρεια...

Σήμερα το πρωί (έως και τούτη την ώρα) περισσότεροι από 50 φίλοι της ΑΕΚ βρίσκονται στο δημαρχείο της Νέας Φιλαδέλφειας όπου διαμαρτύρονται -χωρίς να έχει γίνει το παραμικρό παρατράγουδο- μαζί με μέλη προσφυγικών σωματείων που επίσης αντιδρούν στην παράνομη στάση του δημάρχου.

Μάλιστα ένας εκ των εκπροσώπων των προσφυγικών σωματείων μίλησε με τον Άρη Βασιλόπουλο προκειμένου να ζητήσει συνάντηση με μέλη των σωματείων για να του εκφράσουν τα παράπονά τους και να κάνουν μια εφ όλης της ύλης συζήτηση για όλα τα ζητήματα που αφορούν το θέμα του γηπέδου και ειδικά για το κομμάτι της μη υπογραφής της υψομετρικής μελέτης.

Πρόθεση των οπαδών της ΑΕΚ είναι να βρίσκονται εκεί σε καθημερινή βάση και έως ότου υπογράψει, όπως υποχρεώνεται, ο δήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα