Ανανεώνει ο Μαλεζάς στον ΠΑΟΚ

Ανανεώνει ο Μαλεζάς στον ΠΑΟΚ

Σταύρος Σουντουλίδης
Ανανεώνει ο Μαλεζάς στον ΠΑΟΚ

bet365

Ο Στέλιος Μαλεζάς «εξαργυρώνει» την πολύ καλή χρονιά του στον ΠΑΟΚ, με την ανανέωση του συμβολαίου, που λήγει το καλοκαίρι.Υπογράφει άμεσα για ακόμη δύο χρόνια.

Ο 32χρονος Έλληνας ποδοσφαιριστής, είναι και φέτος ένας από τους πιο σταθερούς σε απόδοση ποδοσφαιριστές, αθόρυβα μπήκε στο rotation των κεντρικών αμυντικών κερδίζοντας την εκτίμηση του Ίβιτς και μια θέση στην αμυντική γραμμή του ΠΑΟΚ, παρά τον έντονο ανταγωνισμό.

Ο Κατερινιώτης κεντρικός αμυντικός φέτος μέχρι στιγμή μετράει 24 συμμετοχές και στα επτά τελευταία παιχνίδια είναι βασικός και αναντικατάστατος στην ενδεκάδα του «Δικεφάλου».

Τόσο ο Βλάνταν Ίβιτς, όσο και ο Λούμπος Μίχελ έχουν εκτιμήσει την προσφορά και στην στάση του εντός και εκτός των αποδυτηρίων και γι’ αυτό το λόγο ο Μαλεζάς θα ανανεώσει άμεσα για δύο ακόμη χρόνια το συμβόλαιο του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα