Επέστρεψε ο Γουάλας

Gazzetta team
Επέστρεψε ο Γουάλας

bet365

Με το μυαλό στη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ οι παίκτες της Ξάνθης προπονήθηκαν κανονικά, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να βλέπει τον Γουάλας να μπαίνει κανονικά στο πρόγραμμα.

Καλή η νίκη επί του Παναθηναϊκού που βάζει και πάλι την ομάδα σε τροχιά πλέι οφ, ωστόσο στην Ξάνθη δεν έχουν χρόνο για χαρές και ξεκούραση καθώς οι υποχρεώσεις τρέχουν. Επόμενος αντίπαλος ο ΠΑΟΚ και η ρεβάνς της ήττας με 2-1 στα Πηγάδια για το Κύπελλο με τους παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου να κάνουν Καθαρά Δευτέρα στο γήπεδο.

Το ευχάριστο για το ματς αυτό είναι πως θα επιστρέψει ο Καρασαλίδης ο οποίος είχε απουσιάσει λόγω τιμωρίας, ενώ ακόμα πιο θετική είναι η επιστροφή του Γουάλας που μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης. Ένα πρόγραμμα που περιλάμβανε βίντεο και επισημάνσεις από τον προπονητή στο ξεκίνημα και στη συνέχεια ασκήσεις προθέρμανσης και νευρομυικού συντονισμού, passing game, pressing και έμφαση στην τακτική στο τελευταίο κομμάτι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα