Κατάληψη στη Στρούγκα από ΑΕΚτσήδες

Κατάληψη στη Στρούγκα από ΑΕΚτσήδες

Παναγιώτης Παλλαντζάς
Κατάληψη στη Στρούγκα από ΑΕΚτσήδες

bet365

Οι οπαδοί της ΑΕΚ άρχισαν τις κινητοποιήσεις για να πιέσουν τον δήμο Νέας Φιλαδέλφειας σχετικά με την κατασκευή του γηπέδου.

Το Σάββατο φίλοι της Ενωσης έγραψαν συνθήματα στο δημαρχείο αλλά και στη Στρούγκα, όπου οι καταληψίες είχαν ταχθεί κατά της «Αγιά Σοφιάς» με ανακοίνωση τους. Σε αυτή την κατάληψη, οι ΑΕΚτσήδες απαντούν με... δική τους αφού πήγαν στον χώρο για να μιλήσουν με τους καταληψίες, οι περισσότεροι εκ των οποίων τράπηκαν σε φυγή χωρίς να υπάρχει κάποιος λόγος.

Οι Ενωσίτες μίλησαν με όσους παρέμειναν στον χώρο και τους εξήγησαν ότι αυτό που θέλουν είναι απλά ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας να τηρήσει τους νόμους, οι οποίοι είναι με το μέρος της ΑΕΚ στο θέμα του νέου γηπέδου. Παράλληλα, ξεκαθάρισαν σε όσους καταληψίες παρέμειναν στον χώρο ότι θα μείνουν και αυτοί εκεί, σχεδιάζοντας τις επόμενες κινήσεις τους.

Κινήσεις που έχουν ως στόχο να ασκηθεί ακόμη μεγαλύτερη πίεση στον δήμο Νέας Φιλαδέλφειας ώστε να κάνει το αυτονόητο: Να σεβαστεί τους νόμους! Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα