Προπόνηση με Λέτο... μπαμπά!

Προπόνηση με Λέτο... μπαμπά!

Gazzetta team
Προπόνηση με Λέτο... μπαμπά!

bet365

Η σύντροφος του Σεμπάστιαν Λέτο έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι και ο Αργεντινός ήταν το κεντρικό πρόσωπο στην προπόνηση του Παναθηναϊκού, το πρωί της Δευτέρας. Μοναδικός απών ο Τελάντερ.

Στο πράσινο «στρατόπεδο» ξεκίνησε η προετοιμασία για τον επαναληπτικό Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης, ένα ματς στο οποίο ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα δοκιμάσει νέα πρόσωπα και θα χρησιμοποιήσει παίκτες που θέλει να δει, από τη στιγμή που το σκορ του πρώτου αγώνα (4-0) έχει οριστικοποιήσει την πρόκριση...

Το πρωί της Δευτέρας στο Κορωπί, ο Σεμπάστιαν Λέτο έκλεψε την παράσταση αφού ήταν πανευτυχής μιας και η σύντροφός του έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Βέροια - Ατρόμητος.

Μοναδικός απών από το πρόγραμμα που ακολούθησαν οι υπόλοιποι ήταν ο Ράσμους Τελάντερ που συνεχίζει με ατομικό.

Οι «πράσινοι» έκαναν ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, παιχνίδι τακτικής και τελειώματα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα