Βέροια... στην πίεση

Κώστας Ζάλιαρης
Βέροια... στην πίεση

bet365

Απέλπιδες είναι πλέον οι προσπάθειες που θα κάνει η Βέροια για την επιβίωσή της στη Σούπερ Λιγκ, φιλοξενώντας σήμερα (19:30, Novasports1) τον Ατρόμητο.

Η ομάδα της Ημαθίας, ειδικά μετά τα αποτελέσματα των Λεβαδειακού και Ηρακλή, ξέρει ότι τα περιθώρια έχουν στενέψει τρομερά και είναι επιτακτική ανάγκη η κατάκτηση βαθμών από το παιχνίδι απέναντι στους Περιστεριώτες.

Πλην του Ιγκμποανανίκε που έλυσε και το συμβόλαιό του με τον σύλλογο, δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα για τον Ντόστανιτς στον καταρτισμό του πλάνου για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.

Από την άλλη, το σύνολο του Σα Πίντο, θα επιχειρήσει να κάνει τρεις τις διαδοχικές του νίκες τον τελευταίο καιρό στο πρωτάθλημα, ενώ έρχεται και πολύ κρίσιμος προημιτελικός με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο.

Τόνσο και Κυριακίδης είναι τιμωρημένοι και τέθηκαν εκτός για τον Ατρόμητο, που σε εκτός έδρας ματς με τη Βέροια δεν έχει ηττηθεί ποτέ στη Σούπερ Λιγκ!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα