Συμπλήρωσε κάρτες και ο Τσίμιροτ

Συμπλήρωσε κάρτες και ο Τσίμιροτ

Σταύρος Σουντουλίδης
Συμπλήρωσε κάρτες και ο Τσίμιροτ

bet365

Ο Ερζεγοβίνος μέσος του ΠΑΟΚ, με την κάρτα που αντίκρισε στο ματς του Καυτανζογλείου, συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες και θα χάσει ένα από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος.

Ο Βλάνταν Ίβιτς θα πρέπει να αποφασίσει σήμερα σε ποιο από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος θα δηλωθεί να εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής ο μέσος από τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, που στο Καυτανζόγλειο συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του για το πρωτάθλημα τα δύο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (εντός) και την ΑΕΚ (εκτός), ένα πολύ δύσκολο εντός έδρας ματς κόντρα στον φορμαρισμένο Πανιώνιο και ακολουθεί η αναμέτρηση με τη Λάρισα στην Τούμπα.

Η λογική «δείχνει» πως με την ΑΕΛ θα δηλωθεί ο Τσίμιροτ να εκτίσει την ποινή του.

Η Βέροια, ουραγός της Σούπερ Λιγκ, παίζει μόνο για τη νίκη. Θα κάμψει ο Ατρόμητος την αντίσταση της στο 2ο ημίχρονο;

Στο όριο (3 κίτρινες) παραμένουν οι Κάμπος, Μαλεζάς, Κρέσπο, ενώ επιστρέφει από την τιμωρία της μίας αγωνιστικής ο Σάχοφ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα