Μαζική γιούχα για Μπέντο και συνθήματα για Τσόρι!

Gazzetta team
Μαζική γιούχα για Μπέντο και συνθήματα για Τσόρι!

bet365

Η ήττα του Ολυμπιακού από τον Πανιώνιο στο Φάληρο έκανε έξαλλους τους οργανωμένους οπαδούς, οι οποίοι αποδοκίμασαν μαζικά τον Πάουλο Μπέντο και φώναξαν το όνομα του Τσόρι.

Η απογοήτευση των οπαδών στο «Γ. Καραϊσκάκης» είχε φανεί από το ημίχρονο, όταν ένα κομμάτι της κερκίδα αποδοκίμασε για το 0-1 που είχε διαμορφωθεί από το πρώτο λεπτό. Το σκορ διατηρήθηκε μέχρι τη λήξη και εκεί οι αποδοκιμασίες ήταν εν χορώ. Οι οργανωμένοι φώναξαν υβριστικό σύνθημα κατά του Πορτογάλου προπονητή, ενώ ακούστηκε ρυθμικά και το όνομα του «Τσόρι Ντομίνγκες».

Η γιούχα συνεχίστηκε και την ώρα που ο Μπέντο έκανε δηλώσεις, ενώ σύσωμη η κερκίδα των οργανωμένων τον περίμενε να ολοκληρώσει για να τον αποδοκιμάσει ξανά με δύναμη την ώρα που αποχωρούσε!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα