Βιγιαρεάλ - Ρεάλ Μαδρίτης 2-3

Gazzetta team
Βιγιαρεάλ - Ρεάλ Μαδρίτης 2-3

bet365

Τι και αν βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0, η Ρεάλ έκανε απίθανη ανατροπή, έφερε τα πάνω - κάτω και με το 3-2 κόντρα στη Βιγιαρεάλ βρέθηκε ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Είδε τη Μπαρτσελόνα να περνά αλώβητη από το Καλντερόν, τη Βιγιαρεάλ να την κερδίζει 2-0 στο 63', αλλά αυτή η Ρεάλ έχει μάθει να μην τα παρατά! Η ομάδα του Ζιντάν με αντεπίθεση διαρκείας κατάφερε σε 19 λεπτά να επικρατήσει 3-2 και να βρεθεί στο +1 από τη Μπαρτσελόνα (έχοντας και ματς λιγότερο). Πλήγμα για τους γηπεδούχους ο τραυματισμός του Ασένχο, μεγάλη βοήθεια από τον Ισκο!

Εξαιρετικός ρυθμός με το... καλημέρα της αναμέτρησης και η Βιγιαρεάλ είχε την πρώτην καλή φάση, όταν στη σουτάρα του Καστιγιέχο ο Νάβας έβγαλε εντυπωσιακά! Η Ρεάλ απάντησε και στο 25ο λεπτό την κεφαλιά του Μπενζεμά έβγαλε εξαιρετικά ο Ασένχο. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν την πίεση και στο 29' ο Σάντος στάθηκε άτυχος στο σουτ που πραγματοποίησε! Εξάλλου, ένα λεπτό αργότερα ο Καστιγιέχο είδε μπροστά του το τέρμα, αλλά όχι και τα δίχτυα, αφού η προβολή πέρασε άουτ!!! Η ατυχία χτύπησε ξανά την πόρτα του Ασένχο, ο οποίος τραυματίστηκε και δεν μπόρεσε να συνεχίσει.

Η Ρεάλ μπήκε δυνατά στην επανάληψη και στο 47' ο Μπέιλ έχασε καλή ευκαιρία για να σκοράρει. Η απάντηση της Βιγιαρεάλ άμεση και στο 51' ήρθε το γκολ! Κακό διώξιμο του Μαρσέλο και ο Τριγκέρος με ιδανικό τελείωμα σκόραρε το 4ο του γκολ στο πρωτάθλημα. Εξι λεπτά αργότερα ήρθε το δεύτερο χτύπημα, ο Μακαμπού εκμεταλλεύθηκε το κακό αμυντικό στήσιμο των φιλοξενούμενων και με άψογο πλασέ πέτυχε το 2-0. Ηταν το 28ο γκολ που δέχθηκε ο Νάβας σε 24 ματς, όταν πέρσι σε όλη τη σεζόν (45 ματς σε ολες τις διοργανώσεις) είχε δεχθεί 31!

Ο Ζιντάν πέρασε στο ματς τον Ισκο και η Ρεάλ πήρε τα πάνω της! Στο 61' ο Κριστιάνο έστειλε μήνυμα, όταν το σουτ βρήκε το δοκάρι, ενώ στο 64' η Βασίλισσα μείωσε με κεφαλιά του Μπέιλ. Ετσι, η ομάδα του ισοφάρισε το ρεκόρ της Μπαρτσελόνα στη La Liga, καθώς σκόραρε σε 44 διαδοχικά ματς.

Στο 71' οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, όταν από το σουτ του Κρόος η μπάλα βρήκε στο χέρι του Σοριάνο, σε μια αμφισβητούμενη φάση. Ο Κριστιάνο δεν αστόχησε κι έγινε ο πρώτος σκόρερ (57 γκολ) από την άσπρη βούλα στη La Liga! Ο Μοράτα στη θέση του Μπενζεμά και στο 83' έδειξε την κλάση του, αφού με κεφαλιά διαμόρφωσε το 3-2. Μάλιστα, στις καθυστερήσεις ο διεθνής Ισπανός φορ έχασε τεράστια ευκαιρία για το τέταρτο γκολ.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα