Πρόβλημα με Πέδρο Ενρίκε

Gazzetta team
Πρόβλημα με Πέδρο Ενρίκε

bet365

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έγινε αναγκαστικά αλλαγή λίγο πριν από το τέλος του ημιχρόνου της αναμέτρησης του Καυτανζογλείου, όπου Ηρακλής και ΠΑΟΚ αναδείχθηκαν ισόπαλοι (1-1).

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Πέδρο Ενρίκε είναι στο μεγάλο δάχτυλο του δεξιού του ποδιού και γι’ αυτό το λόγο αντικαταστάθηκε από τον Ίβιτς, με τον Τζάλμα Κάμπος να περνάει στη θέση του.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έσφιξε τα δόντια και αγωνίστηκε για μερικά λεπτά, αλλά τελικά δεν μπορούσε να συνεχίσει και έγινε αλλαγή.

Την Καθαρά Δευτέρα θα γίνει γνωστό το μέγεθος του προβλήματος και αν τίθεται θέμα συμμετοχής στον αγώνα κυπέλλου με την Ξάνθη και στο ντέρμπι που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα