Χαρούμενος ο MVP Πέκχαρτ

Χαρούμενος ο MVP Πέκχαρτ

Gazzetta team
Χαρούμενος ο MVP Πέκχαρτ

bet365

Ο Τόμας Πέκχαρτ πήρε το βραβείο του MVP για τον αγώνα με την ΑΕΛ και δήλωσε χαρούμενος για τον ίδιο και την ομάδα. Η ατάκα του για... Λεβαντόφσκι!


Ο Πέκχαρτ βρήκε δίχτυα για έκτη φορά στο πρωτάθλημα και ήταν εκείνος που άνοιξε το δρόμο για το 3-0 επί της ΑΕΛ. πήρε το βραβείο του MVP μετά τη λήξη και δήλωσε: «Ήταν σημαντικό το γκολ μου γιατί πήραμε προβάδισμα αλλά πιο σημαντική ήταν η νίκη καθώς θέλαμε συνέχεια μετά τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό». Για το γκολ του που έμοιαζε με του Λεβαντόφσκι σχολίασε: «Δεν είχα χρόνο να σκεφτώ πως θα σκοράρω και αν θα το κάνω όπως ο Λεβαντόφσκι απλά ήθελα να βρω τρόπο να στείλω την μπάλα στα δίχτυα».

Όσον αφορά το χειροκρότημα του κόσμου είπε: «Είναι θετικό όταν μπαίνεις στο γήπεδο, όπως και όταν βγαίνεις, ο κόσμος να σε χειροκροτά. Είμαι χαρούμενος, τόσο για μένα όσο και για τον κόσμο της ΑΕΚ. Όσο τα πράγματα πηγαίνουν καλά, είμαι χαρούμενος», ενώ κατέληξε, αναφερόμενος στον Χιμένεθ: «Δουλεύουμε καλά με τον Χιμένεθ δουλεύαμε όπως και με τον Μοράις αλλά τότε δεν περνάμε τα αποτελέσματα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα