Δευτέρα η συνάντηση Καρυπίδη-Κωστένογλου

Δευτέρα η συνάντηση Καρυπίδη-Κωστένογλου

Βασίλης Βλαχόπουλος
Δευτέρα η συνάντηση Καρυπίδη-Κωστένογλου

bet365

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος είναι ο βασικός στόχος για την τεχνική ηγεσία του Άρη, αλλά οι δυσκολίες που υπάρχουν στην αποδέσμευσή του από τον Αστέρα Τρίπολης, αύξησαν τις πιθανότητες του Νίκου Κωστένογλου.

Μάλιστα, αύριο(27/2) θα πραγματοποιηθεί συνάντηση μεταξύ του Θόδωρου Καρυπίδη με τον Νίκο Κωστένογλου. Από τη στιγμή που προγραμματίστηκε η συγκεκριμένη συνάντηση αντιλαμβάνεται ο καθένας ότι στο μυαλό του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Άρης έχει ωριμάσει η ιδέα της συνεργασίας με τον 47χρονο προπονητή.

Πρώτη επιλογή παραμένει ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, αλλά η εμπλοκή που έχει παρουσιαστεί στο ζήτημα αποδέσμευσής του από τον Αστέρα Τρίπολης έχει υψώσει εμπόδια. Δεδομένου μάλιστα του ότι ο Θόδωρος Καρυπίδης θέλει να «τελειώσει» το ζήτημα του προπονητή μέσα στο επόμενο 48ωρο, αυτομάτως αυξήθηκαν οι πιθανότητες πρόσληψης του Νίκου Κωστένογλου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα