Ίνγκολσταντ - Γκλάντμπαχ 0-2

Gazzetta team
Ίνγκολσταντ - Γκλάντμπαχ 0-2

bet365

Ο Στιντλ σκόραρε και πάλι, όμως αυτή τη φορά με το χέρι, και άνοιξε το δρόμο για τη νίκη της Γκλάντμπαχ επί της Ίνγκολσταντ (2-0).

Η Γκλάντμπαχ συνεχίζει την ανοδική της πορεία με τον Χέκινγκ στον πάγκο και πήρε μεγάλη νίκη με 2-0 εκτός έδρας επί της Ίνγκολσταντ. Για να φτάσουν στους βαθμούς, όμως, τα «πουλάρια» έπρεπε να ανοίξει το σκορ ο σούπερ φορμαρισμένος Στιντλ με το χέρι.

Ο ρυθμός ήταν πολύ καλός από το ξεκίνημα, με τους δύο γκολκίπερ να παραμένουν πολύ απασχολημένοι. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία χάθηκε στο 30’ για τους γηπεδούχους με τον Λεσκάνο, ενώ καλές στιγμές υπήρξαν αρκετές και για τις δύο ομάδες. Η εικόνα δεν άλλαξε στην επανάληψη, με τη φάση που άλλαξε τα πάντα να έρχεται στο 60’, όταν ο Στιντλ σκόραρε από κοντά, όμως η μπάλα βρήκε στο χέρι του πριν καταλήξει στα δίχτυα για το 0-1. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, βγήκαν στην επίθεση, όμως δεν μπόρεσαν ποτέ να φτάσουν στην ισοφάριση. Τα πάντα τελείωσαν στις καθυστερήσεις, όταν ο Χάνσεν δεν δεν απομάκρυνε σωστά και ο Χαν έπειτα από ασίστ του Ντρμιτς έκανε το τελικό 0-2.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα