Τσιγκρίνσκι: «Είναι μόνο η αρχή»

Τσιγκρίνσκι: «Είναι μόνο η αρχή»

Gazzetta team
Τσιγκρίνσκι: «Είναι μόνο η αρχή»

bet365

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι μίλησε για την επιστροφή του με γκολ και τη συνέχεια των υποχρεώσεων της ΑΕΚ.

Ο Ουκρανός συνδύασε με γκολ την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση και μετά το τέλος του ματς με την ΑΕΛ δήλωσε στην κάμερα της Nova: «Ποτέ δεν σκέφτηκα πως θα γίνει η επιστροφή, αλλά το να επιστρέψω όσο πιο σύντομα γίνεται. Αυτό που έγινε σήμερα ήταν ένα μικρό βήμα. Σίγουρα είμαι χαρούμενος. Είναι μόνο η αρχή και σε αυτό επικεντρώνομαι. Η νίκη της ομάδας είναι το πλέον σημαντικό. Δεν είμαι επιθετικός για να θέλω να σκοράρω. Χαίρομαι να βοηθάω την ομάδα. Το κλίμα και τα θετικά αποτελέσματα βοηθούν την ομάδα να αποκτήσει ψυχολογία και αυτοπεποίθηση στο σύνολο και αυτός είναι ο στόχος μου. Χαρά μου είναι να κρατήσει η ομάδα το μηδέν παθητικό.

Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά. Τόσο του Κυπέλλου, όσο και του πρωταθλήματος. Θέλουμε τις νίκες για να μπορέσουμε να είμαστε κοντά στους στόχους μας: να συνεχίσουμε στο Κύπελλο και να είμαστε ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Θα πρέπει να χειριστούμε έξυπνα τον αγώνα της Τετάρτης, αλλά και τα υπόλοιπα που έρχονται», κατέληξε ο Τσιγκρίνσκι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα