Γιακουμάκης: «Ομάδα γεμάτη Ελληνες»

Gazzetta team
Γιακουμάκης: «Ομάδα γεμάτη Ελληνες»

bet365

Ο επιθετικός του Πλατανιά παρέλαβε το βραβείο του πολυτιμότερου για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης και μίλησε για την πορεία της ομάδας του.

Πρόσθεσε δύο ακόμα γκολ στο ενεργητικό του. Ο Γιακουμάκης ήταν ο πολυτιμότερος του αγώνα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και εξήγησε έναν από τους λόγους για τους οποίους ο Πλατανιάς πραγματοποιεί μια εξαιρετική σεζόν φέτος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του
«Γνωρίζαμε ότι ο Αστέρας δεν ήταν σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και πως επίσης “καίγεται” για τους βαθμούς. Το παιχνίδι μας βγήκε νομίζω στο 100%, βάλαμε ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, ενώ καταφέραμε σχετικά γρήγορα να πετύχουμε άλλα δύο στο δεύτερο και μέχρι το τέλος κρατήσαμε εύκολα το υπέρ μας σκορ».
Για το γεγονός ότι ο Πλατανιάς παίζει με τρεις επιθετικούς:
«Είναι πιο εύκολο καθώς μπορούμε και διαχείριση δυνάμεων να κάνουμε, αλλά και να… μοιράσουμε τη δουλειά. Είναι πολύ καλοί οι συμπαίκτες μου στην επίθεση και νομίζω ότι και τα δύο γκολ που έβαλα οφείλονται σε αυτούς».
Για το μέλλον του:
«Εχω πει πολλές φορές ότι η ομάδα μου μέχρι το καλοκαίρι είναι ο Πλατανιάς και το μόνο που σκέφτομαι είναι οι στόχοι που έχουμε θέσει».
Για την πολύ καλή πορεία του Πλατανιά:
«Πλέον η ομάδα έχει πολλούς Ελληνες παίκτες και αυτό βοηθάει πολύ. Επίσης οι ξένοι που έχουν έρθει είναι εξαιρετικά παιδιά, ενώ υπάρχει και ο κ.Παράσχος που έχει δημιουργήσει ένα εξαιρετικά κλίμα στην ομάδα. Ολα αυτά συμβάλουν στην εξαιρετική πορεία που έχουμε»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα