Σεντ Ετιέν - Καέν 0-1

Gazzetta team
Σεντ Ετιέν - Καέν 0-1

bet365

Η Καέν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες της και κέρδισε δίκαια με 1-0 την Σεντ Ετιέν, παίρνοντας διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη.

Τα όνειρα της Σεντ Ετιέν για νέα ευρωπαϊκή έξοδο δέχθηκαν σημαντικό πλήγμα μετά την εντός έδρας ήττα με 1-0 από την Καέν. Οι καενέ έκαναν πολύ καλή εμφάνιση, κέρδισαν δίκαια και πήραν διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια, κράτησαν τους κουρασμένους στεφανουά μακριά από την εστία τους και πήραν το προβάδισμα στο 32’, όταν ο Μπεσάτ έβγαλε τη σέντρα από αριστερά και ο Ροντλέν με υπέροχη κεφαλιά έκανε το 0-1. Ο Γάλλος επιθετικός έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία στη συνέχεια, ενώ με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Φερέ είδε την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι. Παρά τις ευκαιρίες τους, οι καενέ δεν το πλήρωσαν, κρατώντας μέχρι το τέλος την πολύτιμη νίκη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα