Ίωση για Μάσα

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Ίωση για Μάσα

bet365

Οι τραυματίες του Αστέρα Τρίπολης συνεχίσουν το ατομικό τους πρόγραμμα, ενώ από το σημερινό πρόγραμμα αποφόρτισης έλειπε ο Μέσα που ταλαιπωρείται από ίωση.

Στον Αστέρα Τρίπολης δεν μπορούν να μείνουν στο αποτέλεσμα των Χανίων, όπου ηττήθηκαν από τον Πλατανιά με 3-0. Έχουν μπροστά του το ματς με την Κέρκυτα, ένα ματς που πρέπει να το πάρουν πάση θυσία λόγω της άσχημης βαθμολογικής θέσης που βρίσκονται.

Σήμερα, το πρόγραμμα περιελάμβανε αποφόρτιση για όσους αγωνίστηκαν κόντρα στον Πλατανιά. O Πάμπλο Μάσα, λόγω ίωσης, έμεινε εκτός, αλλά αναμένεται τις επόμενες μέρες να είναι κανονικά στη διάθεση του Απόστολου Χαραλαμπίδη που συνεχίζει να είναι στον πάγκο της ομάδας μέχρι νεοτέρας.

Οι τραυματίες Ίγκορ, Χαμντανί, Γκοντό, Κώτσιρας, Μπέρτος και Τριανταφυλλόπουλος συνεχίζουν τα ατομικά τους προγράμματα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα