Μάγγος: «Μπορεί την άνοδο ο Άρης»

Gazzetta team
Μάγγος: «Μπορεί την άνοδο ο Άρης»

bet365

Ο προπονητής της Αναγέννησης Καρδίτσας, Γιάννης Μάγγος, στάθηκε στο ότι ο Άρης μπορεί να επιστρέψει και να διεκδικήσει την άνοδο στη Super League.

Μετά την ήττα από τον Άρη, ο τεχνικός της Αναγέννησης Καρδίτσας, Γιάννης Μάγγος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ανέβει ο Άρης στη Super League.

Αρχικά, είπε για το ματς: «Δύσκολη αποστολή, μέσα στο Χαριλάου, με μία ομάδα που διεκδικεί την άνοδο. ‘Όταν δέχεσαι γκολ στο πρώτο λεπτό, δύσκολα αντιδράς. Παίξαμε ορθολογικό ποδόσφαιρο, όχι αντι-ποδόσφαιρο. Δημιουργήσαμε φάσεις, αλλά με το 2-0 του ημιχρόνου, ήταν δύσκολο. Ευχαριστημένος από τα παιδιά. ετοιμαζόμαστε από σήμερα για το ματς της Τετάρτης, να πάρουμε τη νίκη για να συνεχίσουμε. Καλή επιτυχία στον Άρη και να πετύχει τους στόχους του».

Όσο για την διαφορά και αν μπορεί να καλυφθεί: «Σίγουρα μπορεί, έχει κόσμο, έδρα, όλα είναι ανοιχτά. Ειδικά αν πάρει τα ματς στην έδρα του με αυτούς τους αντιπάλους. Όταν έχεις παίκτες Σουπερλιγκάτους σαν τον Άρη και από μόνοι τους, μπορούν να κάνουν την διαφορά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα