Άρης-Αναγέννηση Καρδίτσας 3-0

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Άρης-Αναγέννηση Καρδίτσας 3-0

bet365

Μετά από 4 σερί γκέλες και με τον υπηρεσιακό Σκέντζο στον πάγκο, μετά την απομάκρυνση Αναστόπουλου, ο Άρης είχε ένα εύκολο απόγευμα στο 3-0 επί της Αναγέννησης Καρδίτσας. 2 γκολ ο Παυλίδης, ένα ο Ντούνης.

Τέσσερα ματς χωρίς νίκη ήταν πολλά και και ήδη έχουν φέρει τον Άρη σε δύσκολη θέση όσον αφορά στην άνοδο.

Κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας, η ομάδα της Θεσσαλονίκης, επέστρεψε στα εντός έδρας ματς, στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ύστερα από περίπου ένα μήνα και πανηγύρισε και πάλι τους τρεις βαθμούς της νίκης, στο πρώτο του ματς χωρίς τον Αναστόπουλο στον πάγκο του. Μελισσάς και Σκέντζος οδήγησαν τους «κίτρινους» σε μια άνετη νίκη, με τον Ντούνη να σκοράρει 30'' από τη σέντρα και τον Παυλίδη να πετυχαίνει δύο γκολ έξω από την περιοχή.

Ετσι, ο Άρης έφτασε στους 38 βαθμούς όντας στο -8 από Απόλλων Σμύρνης και Λαμία, που συνεχίζουν την ξέφρενη πορεία τους για τη Super League.

Το ματς

Το ματς ξεκίνησε με τον Άρη να ανοίγει το σκορ με το... καλημέρα μιας κι ο Ντούνης δεν αστόχησε στο διαγώνιο σουτ του μέσα από τη μικρή περιοχή.

Από εκεί και πέρα δεν είδαμε κάτι το αξιοσημείωτο για περίπου 20 λεπτά με το σουτ του Τζέκου να περνάει ψηλά άουτ στο 10', ενώ στο 25' ο Μπούρμπος είχε μια ευκαιρία για κάτι καλύτερο, αλλά η προσπάθειά του δεν ανησύχησε τον Πρίφτη.

Στο 33' όμως ο Παυλίδης ήταν εύστοχος στο εξαιρετικό αριστερό του σουτ, έξω από την περιοχή, κάνοντας το 2-0.

Μέχρι να βγει το ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο καλές στιγμές για να μειώσουν, αλλά στο 34' το σου στου Κρητικού χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρια και στη συνέχεια πέρασε άουτ, ενώ περίπου 10 λεπτά αργότερα, ο ο Σάμουελ έκανε το πλασέ, η μπάλα πέρασε από τον Διούδη κι ο Σόουζα έδιωξε με τάκλιν. Τα άσχημα για τους γηπεδούχους ήρθαν στο 44' όταν ο Ταυλαρίδης αποχώρησε με θλάση, αφήνοντας την θέση του στον Ραούλ Μπράβο.

Και στο δεύτερο ημίχρονο, ο Άρης φρόντισε να σκοράρει νωρίς. Στο 55' ο Παυλίδης δοκίμασε και πάλι το αριστερό του έξω από την περιοχή, στέλνοντας και αυτή την φορά την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Από εκεί και πέρα, η Αναγέννηση δεν μπόρεσε να δημιουργήσει συνθήκες για να φτάσει στο γκολ, ο Άρης έλεγχε απόλυτα τον ρυθμό και το ματς και έτσι έφτασε ένα... ξεκούραστο τρίποντο, το οποίο φρόντισε να εξασφαλίσει από το πρώτο ημίχρονο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Άρης (Π. Μελισσάς-Α. Σκέντζος): Διούδης, Μπούρμπος, Τσουμάνης, Σόουζα, Ταυλαρίδης (44' Ραούλ Μπράβο), Πίτου Γκαρσία, Ντούνης, Παυλίδης (82' Μακουτά), Καπνίδης, Ίλιτς, Μιλούνοβιτς (25' Ρόβας)

Aναγέννηση Καρδίτσας (Γ. Μάγγος): Πρίφτη, Ζδράβος, Μπλέντι (68' Υφαντής), Δημόπουλος, Κισκαμπάνης, Σμίλτος, Σάμουελ, Τσιλούλης, Τζέκος (56' Ντιατά), Μπιντέλης, Κρητικός (51' Καραγιάννης)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα